Hány évesen vállaltátok/vállaljátok az első gyereket? Mi a legmagasabb iskolai végzettségetek?
Kérdező, nem akarlak lelombozni, de sajnos már nagyon sok szakdolgozat/kutatás van ebben a témában. :)
És eléggé triviális is, hogy az iskolai végzettség befolyásolja a gyerekek számát, a diploma pedig azt, hogy mikor repülsz ki és szülsz gyereket(posztadoleszcencia). De pl. azt is kérdezd meg, hogy vidék vagy Budapest, vidéken belül megyei jogú város vagy város/község. Sőt, még a szülők iskolai végzettsége is számít (mármint a kérdezettek szüleié).
Többszörösen rétegzett mintavétel legalább kell ahhoz, hogy igazolható legyen a feltevésed.
24 éves vagyok,érettségivel,3 szakmával(a 3.-at most tanulom terhesen,munka mellett kezdtem,illetve majd baba mellett fejezem be)
Férjem 26,szakmunkás végzettséggel.
Na.
27(egy nap híján 28)évesen.
8 általánossal,egy OKJ szakmával.
Most vagyok túl az írásbeli érettségiken,júniusban szóbelik.
Így alakult/alakítottam az életemet,hogy nem akkor tanultam,amikor kellett volna.
DE!
10 éve vagyunk együtt a párommal,a lányunk négy hónapos.
És leszamítva,hogy most gyeden vagyok,plusz egyszer munkanélküli voltam 8 hónapig,folyamatosan dolgoztam.
Volt egy munkahelyem 5 évig,egy másik 3 évig (innen mentem szülni),és volt egy-két rövidebb időtartalmú munkahelyem is.
Szóval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!