Ki akar babásodni 2024-ben? Szeretne még valaki babát?
Csillag, sajnálom, hogy ilyen bánásmódban volt részed. Nem vagyok orvos, de szerintem egy kis progi pótlást igazán felírhattak volna. Remélem, hogy minden rendben lesz! 🤞🏼
-BJ-
Mondjuk az ugyeletre a korhazba bemenni egy nem megfelelo verkeppel tenyleg nem kellene ilyen esetben.. foleg hogy csak magad megnyugtatasara tetted. Az ugyelet a surgossegi ellatas nem erre valo. Egyik nap barnaztam es felhivtam a korhazat ahova tartozunk ejszaka es mondtak hogy mivel barna ez mar nem friss ver igy a verzes maga mar nem all fent , ram bizzak bemegyek e ha igen fogadnak ultrahang van de orvossal csak delelott tudok talalkozni. Felhivtam egy masik korhazat ahol azt mondtak menjek be az ultrahangra es ha ott problema lenne menjek at hozzajuk es fogadnak. Mivel 4 ora mulva indultam meddosegire igy figyelgettem es tobb barnazas nem volt igy nem mentem sehova.
Bodza
Azzal nincs baj hogy csinaltal ilyet.. csak egy "szerinted" nem megfelelo verkep miatt ugyeletre menni nem a legjobb megoldas.
De nyugi barmi lehet meg ebbol :)
Bodza
Na csajok ígértem hogy jelentkezem. Meg volt az UH ma. Mensi szerint 6+1 vagyok ma, doki szerint 4-5 hetesnek felel meg. 11mm szabályos petezsák, benne 3mm szikhólyag. Embrió nem látható.
Szerintetek? Kicsit aggódom. Azt hittem lesz szívhang..
Bibi
Csak nemtudom miért 4-5nek számolja, ha pontosan 6 hete és 2 napja volt az utolsó menstruációm. Nem értem. :(
Bibi
Lehet, hogy később fogant, vagy éppen a beágyazódási idő tolódott ki. Próbálj megnyugodni!
Nagyon szorítok! 🫶🏼
-BJ-
A nogyogyaszom.se az inszemtol szamolja hanem a meretekbol szamol. Mikor volt elsonek pozi a teszted?
Bodza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!