Rágörcsölni vagy nem? Miért nem jön a baba ha mindent megteszünk?
Szia!
Szerintem senki nem úgy áll hozzá a legelején, hogy rágörcsöl, mégsem sikerül mindenkinek rögtön. A görcsölés azután jön, hogy az ember kezdi belátni, valami gond van. Persze a stressz nem tesz jót, még rátesz egy lapáttal a már meglévő gondokra, de önmagában az, hogy nem foglalkozunk a babatémával, nem segít. Persze sok olyat olvastam már, hogy akkor sikerült, amikor már feladták, és nem törődtek vele, de szerintem azért ott más változások is voltak a későbbi kismamák életében.
És nem, szerintem nem lehet nem rágörcsölni, ha már régóta próbálkozik az ember hiába.
Ha szabad, a hormonokhoz annyit szeretnék szólni, hogy nekem mindig tankönyvi ciklusaim voltak, tuti peteéréssel, mégis a hormonjaimmal is gond volt! Ebben nem szabad a nődokira hagyatkozni, nem a szakterülete. :-( A closti sajnos nem igazán megoldás, peteérést csinál ugyan, de a beágyazódáshoz ez nem elég. Keress meddőségre specializálódott endokrinológust, ő rendesen kivizsgál, az alap problémát kezeli, és closti nélkül is lesz peteérésed.
Szia Kedves Kérdező!
A tapasztalatomat szeretném megosztani veled. 2008-ban egy sikertelen terhesség után 5 és fél év alatt nem estem teherbe a volt férjemtől. Jártunk mindenfelé, ilyen-olyan kivizsgálás. Hőgörbe, ovutesztek, sírás, "kényszerszex". Elváltunk, az új párommal közöltem, hogy tőlem nem lehet babája. Beletörődtünk, vettünk 2 kutyát, szeretkeztünk szerelemből, és 8 hónap múlva... :)
Szóval ennyi a recept. Szerelem és lazaság. ;)
Na en ettöl a ne görcsölj ratol hanyok konkretan. Ezzel azon jönnek altalaban, akiknek nagyon hamar lett babajuk.
Kedves utolso valaszolo: Persze szerelem es lazasag, ne haragudj, de ha valami szervi bajod van amit az orvosok nem vettek eszre, akkor mit sem ersz a szerelemmel meg a lazasaggal.
En mar ott tartok, hogy el sem tudom kepzelni, hogy nekünk is lesz babank. Nem görcsölök nagyon regen semmin, megsem jön a baba es mar egyre biztosabban erzem, hogy nekünk nem is fog.
Kedves utolsó. Hasonló cipőben járok, több mint 2 éve próbálkozunk. Az elején ott volt szex ahol kedvünk volt hozzán, aztán nem sikerült. Kb. 1 éve vagyok úgy rákattanva a dologra, hogy pszichés tüneteim vannak, mintha terhes lennék! SZóval akik ezt mondják: ne görcsölj rá, azoknak fél éven belül sikerült! Ezzel egyetértek. Akik nem jártak ilyen cipőben, hogy több mint 2 év telt el, azok nem is tudják milyen érzés mikor megjön.
Próbálok én sem rágörcsölni, rengeteg hobbim van, mindig úton vagyok mégsem jön a baba. MensMentisbe járok, utolsó lépések vannak. Minden rendben van nálunk. Mind hormonális mind egyéb oldalról. Az én történetem ennyi!
3-as vagyok. 6 év után "nem görcsöltem rá", leszartam az egészet, én is a Mens Mentisbe jártam mega Forgács Intézetbe. Nem hiába nem akartak inszeminálni... Látták, hogy pszichésen nem menne. És milyen jól tették!!!!
A leszarom periódus után jött a villám az égből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!