Nőgyógyászati vizsgálat? Nem értem hogy, hogy vizsgálnak!
Nekem is meg tudták állapítani, ha gyulladt volt a méhem vagy egyes részei. Én már szültem, a szülés után 2 hónappal gyulladt be, tapogatásból és benézésből lehet tudni, mert felpuhul a méh a gyulladástól.
A folyás témán viszont segítene a szülés.:) Nekem mindig volt folyásom (ami természetes), de néha volt visszatérő hüvelygombám is, a szülés után mintha elvágták volna.:)
nekem simán műszer nélkül megmondták, hogy be van gyulladva! acsa vagy mi és már látta is. igaz terhesen. véreztem, azért mentem. előtte már a nőgyógyászom észrevett egy méhszájsebet, ugye az gyulladt be...
egyébként most terhes vagy? mert ha be szokott úgy gyulladni a méhszájad, hogy nem szültél még akkor az nagyon ne jó. 3 dolog miatt lehet, nemi betegség, rák megelőző állapot vagy méhnyakrák, illetve sérülés ami ugye a szüléskor keletkezhet.
nekem szülés után lett méhszájsebem, így is rettenetes volt a második terhességem, mert folyton véreztem miatta ami ugye nagyon ijesztő, gyakorlatilag heti 2x rohantunk, semmi szex, semmi emelés, csak fekvés, mindez gyerek mellett... szóval ha még nem estél teherbe akkor mindenképpen hozasd rendbe, kezeltesd ki a méhszájadat, nehogy úgy járj mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!