Cukorterhelésre egyedül mentetek vagy kísérővel?
Sajnos a kísérőm beteg lett, így nincs aki elvigyen holnap.
Ha egyedül megyek én vezetnék oda-vissza (40-40km) és kicsit aggódom, ha rosszul leszek hogy jövök haza. Persze az is lehet, hogy meg se fogom érezni, de ezt előre nem tudhatom.
Érdekes ,hogy aki képes egyedül megoldani egy szimpla terheléses vizsgálatot azt mind lepontozzátok.
Szerintem vicces ,hogy nők akik anyák lesznek egy ennyire alap egyszerű feladatot nem képesek egyedül megoldani!
(Aki ténylegesen rosszul lesz annak ott az ápoló aki legalább tudj ,hogy mit kell tenni!)
Ne haragudj utolsó, de nekem nem az "alap egyszerű feladattal" van a bajom, hanem az utazással, ahol egy esetleges rosszullét esetén több ember életét kockáztatom. És nem, nem mindig érezni előre, hogy gond lesz. Az előző vérvételnél semmi gond nem volt, már épp álltam volna fel és elhánytam magam.
Egyébként én nem pontoztam le senkit. Csupán érdeklődtem.
Nekem is az volt a tapasztalatom, hogy két óra alatt azért rendbe jössz. De ha nem, akkor készülj úgy, hogy max maradsz még picit hosszabban.
A megevett cukormennyiség nem annyira sok több órára elosztva. Csak egyben rengeteg, meg úgy, hogy elvileg nem mozoghatsz és nem ihatsz annyit amennyit szeretnél. Ha rosszul vagy a végén is, akkor ugrálsz és futkározol picit az sokat levisz a cukorból.
Ha szoktál édességet enni és nincs tőle bajod, akkor két óra után ettől sem valószínű, hogy lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️
Remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!