Cukorterhelésre egyedül mentetek vagy kísérővel?
Most a másodiknál én is rosszul lettem kicsit. Kb.az idő felénél. Hányingerem lett, leizzadtam, kicsit szédültem. De kb.10 perc alatt helyre is jöttem. Amikor végeztem, vettem a büfében enni és inni, aztán mentem haza. Egyedül mentem.
Az első gyereknél semmi bajom nem volt, ott egy másik kismamával még sétálni is kimentünk.
Kedves kérdező!
Csak kifogásokat keresel ,hogy mindenki körülötted ugráljon. Jelzem több milló nő vár gyereket és képes megoldani egy egyszerű feladatot!
covid második-harmadik hullám alatt voltam várandós, olyan úri huncutság mint kísérő szóba sem jöhetett. sem az orvosnál (magán), sem a laborban (állami és magán).
szüléskor is egyedül voltam.
túl lehet élni, de akinek szüksége van társaságra, támaszra vagy ettől megnyugszik, az vigyem kísérőt ha tud.
Egyedül mentem. Én szerencsére nem voltam rosszul, de azért haza indulás előtt ettem, ittam normálisan, és csak utána ültem autóba.
Kérdező, neked is ezt javaslom. Vigyél magaddal valamit amit megeszel a második vérvétel után, és csak akkor indulj el ha teljesen jól érzed magad.
Egyébként páran írták, FONTOS, hogy nem szabad mozogni a vérvételek között, maximum pisilni el lehet menni, és csak egy kevés vizet szabad inni. Máskülönben fals lehet az eredmény. A mozgás csökkenti a vércukorszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!