Mioma a méhfalban?
Figyelt kérdés
Méh belső falában van egy 3 centis miomam. Mennyire gátolja ez a terhesség kihordását? Leírnátok a tapasztalataitokat?2019. aug. 1. 10:53
1/3 anonim 

válasza:

Nagyon sok múlik rajta, hogy hol helyezkedik el.
Nekem jó helyen volt, 6 centis miómával lettem terhes, semmi gondot nem okozott.
2/3 anonim 

válasza:

2db miómával lettem terhes. Probléma nem volt,de minden uh néztek. Az első trimeszterben nagyon nőtt, majdnem 10 cm-es lett együtt a kettő, szülés után egy évvel 0.8 és 0.6 cm. Szóval a gyerek elnyomta.
3/3 anonim válasza:
Szia, szerintem ez a típusú mióma kevébé gátolja. Sok-sok hölgy mióma mellett hordja ki egészséges kisbabáját. Nekem a miómák terhesség alatt nőttek. Nyomta a húgyhólyagot, sokszor kellett pisilnem. Még sokszor éreztem a miómára jellemző kőszerű érzést a hasamban, meg a baba is, hát olyan volt mintha mázsát hordanék a hasamban. 37. hétre megszületett a kisfiam, egészséges 2.80-al. Terhesség után egy évig zsugorodtak, azután újra nőttek. A veszélyesebb a méhnyaknál elhelyezkedő mióma. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!