Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jár már így valaki hogy...

Jár már így valaki hogy ennyit késett de nem volt baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1hónapja késik a mensim terhes nem vagyok ma voltam dokinál.

Ezeket az eredményeket kaptam hátha tudna valaki segiteni hogy jók vagy nem? Babát szeretnék viszont nem jön össze 😞

Ulterus nagysága: 77x35mm

Endometrium vastagsag:8mm

J.o ovarium:32x27

B.o ovarium: 27x22mm

Legnagyobb folliculus:9mm

Legnagyobb folliculus:17mm

Douglasban folyadék nincs.

ápr. 28. 18:28
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
Ha nincs kilöködés előfordulhat.
ápr. 28. 18:40
 2/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem mondott semmit a doki dokit kéne váltanom

Viszont egy honap kimaradt most szerdán meg újra megkellene jönni és ezeket az adatokat kaptam a dokitól

Ezek alapján látszódik hogy lesz mensi hátha esetleg valaki tudja🫶🏻

ápr. 28. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Közeledik a peteérésed, kb. 20 mm esetén szoktak repedni a tüszők. A folliculus konkrétan a tüszőt jelenti.

Nem fog szerdán megjönni, mert még csak most lesz az ovulációd, tüszőrepedésed. Pár nap múlva valószínűleg repedni fog a tüsző (ha meg tud).

Onnantól még 12-16 nap a luteális fázis, majd a menstruáció.

Pont most érdemes az együttlét, pár nappal ovuláció előtt. Ha babát szeretnétek, most legyetek együtt a férjeddel, ez a jó időpont.

Írtad, hogy próbálkoztok, de még nem jött össze a baba. Mióta próbálkoztok? Ha pár hónapja, még nem kell elkeseredni, minden ciklusban kb. 20-25% a terhesség esélye, ha elkapjátok az ovulációt, így 1 év alatt kb. 80% az esélye. Ha 35 év alatti vagy.

De. Ha már több, mint egy éve próbálkoztok (ha 35 év feletti vagy, akkor 6 hónapja), akkor érdemes kivizsgálásra menni, férjednek is, neked is.

ápr. 28. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog még megjönni. Ovu előtt vagy. Valószínűleg a múlt hónapban kimaradt, azért nem jött meg. Ha babát akarsz akkor most kéne próbálkozni, mert a 17millis tüsző a napokban megreped, ha minden jól megy. Mondjuk ebben az időszakban az endometrium kicsit vastag. Úgy tudom 7-ig jó, de ez nem biztos, orvosra hallgass.
ápr. 28. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges nőnél simán kimaradhat 1-1 hónap menstruáció. Nálam is volt ilyen.
ápr. 28. 22:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Körülbelül féléve próbálkozunk nemmvoltam rágörcsölve annyira viszont 1éve az hogy hol kimarad a mensim vagy telejsen rendben van. Prolaktin szintem magas sajnos viszont minden vizsgálton jó lett (pajzsmirigy, agyalapi) doki a stressz mondta valószínű az lesz a baj . 27éves vagyok egyébként ☺️

Viszont pont ovuláció időszakba mentem dokihoz mondta is hogy akkor legyek eggyütt a párommal

De akkor ezekszerint elmaradt az ovulációm🥺

ápr. 29. 00:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem pont evvel van a probléma hogy nem reped meg a tüsző
ápr. 29. 00:12
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
#7! Az mondjuk pont megoldható, csak a megfelelő orvos kell hozzá. Ad tüszőrepesztőt és uh.követéssel, időzített együttléttel simán összejöhet.
ápr. 29. 00:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy a doki miert nem tudja normalisan elmondani vagy normalisan kezelni ..😞
ápr. 29. 05:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Olyan kérdésem lenne hogy szerintetek szedjem a bromocriptin richter gyógyszert amit felírt a doki hogy meghozza a mensit ?
ápr. 29. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!