Jár már így valaki hogy ennyit késett de nem volt baba?
Sziasztok!
1hónapja késik a mensim terhes nem vagyok ma voltam dokinál.
Ezeket az eredményeket kaptam hátha tudna valaki segiteni hogy jók vagy nem? Babát szeretnék viszont nem jön össze 😞
Ulterus nagysága: 77x35mm
Endometrium vastagsag:8mm
J.o ovarium:32x27
B.o ovarium: 27x22mm
Legnagyobb folliculus:9mm
Legnagyobb folliculus:17mm
Douglasban folyadék nincs.
Sajnos nem mondott semmit a doki dokit kéne váltanom
Viszont egy honap kimaradt most szerdán meg újra megkellene jönni és ezeket az adatokat kaptam a dokitól
Ezek alapján látszódik hogy lesz mensi hátha esetleg valaki tudja🫶🏻

Közeledik a peteérésed, kb. 20 mm esetén szoktak repedni a tüszők. A folliculus konkrétan a tüszőt jelenti.
Nem fog szerdán megjönni, mert még csak most lesz az ovulációd, tüszőrepedésed. Pár nap múlva valószínűleg repedni fog a tüsző (ha meg tud).
Onnantól még 12-16 nap a luteális fázis, majd a menstruáció.
Pont most érdemes az együttlét, pár nappal ovuláció előtt. Ha babát szeretnétek, most legyetek együtt a férjeddel, ez a jó időpont.
Írtad, hogy próbálkoztok, de még nem jött össze a baba. Mióta próbálkoztok? Ha pár hónapja, még nem kell elkeseredni, minden ciklusban kb. 20-25% a terhesség esélye, ha elkapjátok az ovulációt, így 1 év alatt kb. 80% az esélye. Ha 35 év alatti vagy.
De. Ha már több, mint egy éve próbálkoztok (ha 35 év feletti vagy, akkor 6 hónapja), akkor érdemes kivizsgálásra menni, férjednek is, neked is.

Körülbelül féléve próbálkozunk nemmvoltam rágörcsölve annyira viszont 1éve az hogy hol kimarad a mensim vagy telejsen rendben van. Prolaktin szintem magas sajnos viszont minden vizsgálton jó lett (pajzsmirigy, agyalapi) doki a stressz mondta valószínű az lesz a baj . 27éves vagyok egyébként ☺️
Viszont pont ovuláció időszakba mentem dokihoz mondta is hogy akkor legyek eggyütt a párommal
De akkor ezekszerint elmaradt az ovulációm🥺

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!