132/87es vernyomas terhesseg alatt. 40+2nap valakinek hasonlo tortenete? Mire szamithatok ?
Figyelt kérdés
40+2napossan befektettek a korhazba mert a vernyomasom "magasvolt" (132/87) nemkaptam semmit egyedul a vasat kell szednem nst jo verkep jo. Vizesedik a labam de ennel csak csunnyabb volt most eleg istenessen nezki. Hiztam 23kilot. Nem ehetek semmit csak almat meg turot. Ma reggeli vernyomasmeresnel 122/78 erre mar kaptam 3x1vernyomascsokentot. Zart a mehszaj,semmi fajas,joslom sem volt meg nyakdugo sem tavozott. Voltmar igy valaki ? Nemnagyon erzem hogy a babuci kiakar a jonni.tegnap 09:47
1/8 anonim 

válasza:

Személyenként változó.
Mindenkinél mások az előzmények, más a kórtörténet, stb.
Csak az orvosod tud választ adni.
2/8 anonim 

válasza:

Ha betöltötted a 40-et, akkor már napok kérdése, és beindul. Nyilván ezért is beállítják a vérnyomásodat.
Nyugi! Jó kezekben vagy!👍🏻🙂
3/8 anonim 

válasza:

Nem tudom melyik orvos lihegte túl, ez minden csak nem magas vérnyomás.
4/8 anonim 

válasza:

Ez egyáltalán nem magas... 140/90-től adnak gyógyszert, de van, hogy még akkor sem, csak ha tartós. Márciusban szültem magas vérnyomással.
A láb vizesedése ilyenkor már normális. Független a vérnyomástól. Kitartás, mindjárt vége és találkozol a kicsikéddel :)
5/8 anonim 

válasza:

Semmire, változtak a határértékek, 140 alatt le se sz.rják. :( Tapasztalat. :(
7/8 anonim 

válasza:

6-os, te biztos soha nem becézgetted a gyereked. Hívtad a teljes nevén ugye? Mindenki úgy becézgeti, ahogy szeretné. Ettől senki nem lesz kevesebb. Te meg csak hívd a gyereked a nevén. Kész az ebéd Tóth Béla! Isteni lehet nálatok élni.
8/8 anonim 

válasza:

Babának hívom, szoktam becézgetni, de az ilyen ostoba szavaktòl rosszul vagyok. Szép napot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!