Kismamaik, mikortól látszódott a pocakotok?
Szia!
Nekem a 20. hét körül kezdett látszódni, bár én nem híztam csak 5 kilót összesen.
Kb a 20. héttől volt szembetűnő.
27+6 hkm
23 hetesen kezdett el látszódni, addig szinte semmi hasam nem volt, simán letagadhattam volna, hogy terhes vagyok. Illetve nem is kellett tagadni, mert észre sem vették. :)
Már zavart, hogy mikor lesz igazi terhespocakom, de aztán lett ám bőven! A végén már gurultam. :)
Az elsőnél 16 hetesen már dudorodott. Már mindenki azzal nyaggatott, hogy hova dugom a hasamat. :)
A másodiknál 8 hetesen már elég formás mini pocóm volt, bár még letagadhatnám hájnak, de nagyon koncentrálódik a hasra. :)
Ja, 183 cm vagyok, az első terhességet 74kg-mal, a másodikat 82-vel kezdtem.
Akkor ezek szerint nekem viszonylag szerencsem volt, mert az elso baba a 25. het utan kezdett csak latszani, a masodik baba is csak a 22. het utan, de akkor sem komolyabban, csak eppen mar sejteni lehetett valamit. :-)
En magas vagyok es vekony testalkatu, lehet, hogy emiatt volt, de nem is koltottem tul sokat kismamaruhakra, vegig fitt voltam es cselekvokepes.
De nyilvan ez testalkat es szerencse kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!