Ti, 'hisztek' abban, hogy a babák már anya hasában is gondolatukban beszélnek?
Van egy film, nem tudom mi a címe, ahol a spermák versenyeznek ki ér előbb célba, és egész végig bent is beszélt a kicsi a hasában, és miután megszületett is a gondolataiban beszélt. Ti mit gondoltok, tényleg ez lehet a valóéletben is? Vagy csak egy mesefilm? Én azt gondolom, a babák már akkor is tudnak gondolkozni..!
Mi erről a véleményetek? Pontosan ilyen aranyos dolgokra gondolok
az lemaradt.Pl:
apa megöleli anyát.
a baba magában 'de jó, apa szereti anyát' (ez még anya hasában) :) Vagy ez lehetetlen:)??
tudom melyik ez a film de nem jut eszembe a címe.. ez egy mese
a magzat és az anya között különleges kapcsolata alakul ki, na de azért egy embriónak nincsenek saját gondolatai, nem beszélgetnek, csak éreznek
Szépen hangzik de nem hiszem, hogy ilyen konkrét mondatformálásai lennének. Inkább amolyan érzelem szintjén lehetne ami a pozitív és negatív érzések, élményekből formálódott ki nála, hogy mit szeret mit nem, mi ami jó érzés számára abból amit érzékel a világból, amolyan személyiség csírák.
Vannak szép ultrahangos képek mikor az ikrek haronizálva mozognak, tenyerük összeér, hasonló fejtartás stb. s születés után is a bölcsőben egmardt egy ideig ez az egymásra hangolódás. Ezért hiszem, hogy igenis van fogékonyságuk korán már a világra s ami a közelükben van de, hogy ez milyen értelemig jut el azt csak egy baba tudná ha tudná elmondani. :)
első:Tényleg Nicsak Kibeszél volt:D Köszönöm,hogy leírtad a címet. Pedig olyan aranyos így elképzelni:)De van benn igazság, amit leírtál.
Második: :) Köszönöm:) Akkor csak én vagyok ilyen gyerekes, hogy ezt így elképzeltem (elvégre gyerek vagyok 14/L) :)
Harmadik: Nagyon cuki az a film komolyan:))
Kb.fél éve olvastam egy cikket. Ebben olyan orvosok számoltak be a kutatásaikról,akik a csecsemők,illetve a még beszélni nem tudó gyerekek agyműködését vizsgálták. Elsősorban az érdekelte őket,hogy mit gondolnak,amikor még nem tudják a gondolataikat kifejezni.
Használható eredményre nem jutottak,csak feltételezéseik voltak.
Gondolom,ez fokozottabban érvényes a magzati életre is.
ötödik: Érdekes, én csak most gondolkoztam el ezen igazán
Hatodik: Erről sem hallottam még:) De fura eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!