Miért nem hízhat egy kismama?
Nincs a Rubint-os kazettával semmi baj, a mozgás nagyon jót tesz. Én az első babánál 50 kg-al estem teherbe, kb. 7 kilót híztam összesen. Pedig nem vagyok vega, nem diétáztam, sőt... Kedvenc kajám a ruszli volt, gumicukorral... :)
Kicsi volt a pocakom is, kaptam is a hozzászólásokat mindenhonnan, hogy macskám lesz és hogy biztosan fogyózok...
Most 36+3 hetes vagyok a másodikkal, 61 kg-al estem teherbe, 67 vagyok most, így nagyjából ugyanannyit, 7 kilót fogok hízni vele is. Most sem figyeltem a felszedett kilókra. Jó, nyilván nem szerettem volna 30 kilót hízni, de 15 plusz egyáltalán nem zavarna. És egyáltalán nem állok ellen semminek, amit megkívánok!!! És szerintem az első az egészség. A baba mindenekelőtt, én azt gondolom!
Ha "rendes" vega a barátnőd, akkor nincs gond a tápanyagbevitellel, mint ahogy mások is írták, mert lehet fehérjét mással is bevinni a szervezetbe, mint hússal. Ha csak úgy vega, hogy zöldségeket eszik, akkor az már gáz, az nem egészséges.
Az, hogy sír a plusz 2 kilótól az gáz, ha nem is pszichológus, de valami szakemberrel lehet hogy kéne beszélnie, talán kineziológus is megteszi, bár nem tudom, hogy ők pontosan miben tudnak segíteni. Meg az a baj, hogy ha ő nem akar elmenni, akkor úgyse fog hinni senkinek sem.
Amúgy én is úgy vagyok, minta 13. (?) hozzászóló, hogy alig híztam. Most vagyok félidős kismami és 1-1,5 kilóval vagyok több (170 cm, 58 kg-ról indultam), eszek rendesen mindent, és amíg nem jött rám az az első plusz addig én attól voltam kiakadva, hogy nem igaz, hogy miért nem leszek már több kiló :D
De alig lehet rólam megmondani, hogy terhes vagyok, de ez tényleg nem divatból, csak valahogy nem akar nőni ez a poci, de majd fog :)
Szia!
Gratulálok! Akkor az a két kiló + a baba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!