5hetes terhességnek árthat egy 10km-es megállás nélküli séta?
Egy felvonuláson vennék részt. Közben megállni, pihenni nem lesz lehetőségem, hisz akkor lemaradnék a társaimtól.
Árthatok ezzel a babának? Nem vagyok kondiban tartva, tuti izomlázam lenne másnapra.
Na túl vagyok rajta! Sétáltam, volt ahol szinte futni is kellet. Úgy voltam vele, h ha nem bírom, akkor kiállok, de csak a lábam fájdult meg a végére, szerencsére. Remélhetőleg ezután se jön ki rajtam semmi...
A kérdést azért tett fel, mert motoszkált bennem a kisördög, h megerőltethetem magam. Biztos van is olyan, akinél ez már sok is lett volna. (Megjegyzem, ha csak úgy simán kellett volna lesétálnom ezt a távot, tuti már félút előtt feladom.)
A második terhességemnél mondtam azt, h ha egésségesen születik a kicsi, akkor egy igazi túlélő lesz, mert folyton emelgetnem kellett a 15kilós nagyfiamat
Az elsővel pedig 4hetes fára másztam, nem kis hasizmot használva. Múlt héten, mikor még nem tudtam, h jön a 3., épp 1karton tejet cipeltem (12liter). Volt is bennem egy megérzés, kicsit fura volt a hasam alja.
No ezek tudatában, úgy gondoltam, h ha így is megmaradtak a babák, akkor talán egy "kis" séta is belefér.
De azért most pihenek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!