Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony novés miatt császároz...

Alacsony novés miatt császároztak valakit?

Figyelt kérdés
155cm vagyok a baba eddig 3 kg és még van egy hónapom hátra. Szeretnék természetesen szulni, de a doki szerint nagyon nehéz lesz.
2014. máj. 7. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ez nem kizáró ok, mellesleg az uhs súlybecslésre nem lehet adni. Sógornőm alig 150cm, nem is vékonyka, mégis 2 3kg feletti babát szült természetesen. Egyik szülés sem könnyű, mindegyiknek meg van a maga nehézsége.
2014. máj. 7. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 159 cm vagyok. 35 hetesen 2900 grammra saccolták a fiamat, és mivel én is és a férjem is nagy súllyal születtünk, ráadásul terhességi cukrom is volt és nagyon nagy pocakom, az uh-s doki, a védőnő és minden ismerősöm is azzal jött, hogy hatalmas baba lesz. A fogadott orvosom nyugtatott egyedül, hogy az uh-s súlybecslés csak egy erős becslés, szerinte nem lesz olyan nagy baba, és ne izguljak. Végül 3090 grammal és 49 cm-vel született meg a fiam természetes úton. Nagyon gyorsan és könnyen. A dokim felesége is nagyon alacsony, talán még nálam is kisebb pár cm-vel, és ő is természetesen szült volna, vajúdott is, de végül sürgősségi császár lett, és kiderült, hogy 4 kiló feletti volt a baba, ezért nem mentek megfelelően a dolgok.
2014. máj. 7. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 154cm vagyok. A kislányom 3800g-mal született, egyéb okból császárral. Azt mondták a dokik műtét közben, hogy így jobban jártam, mert valószínűleg hosszas (több, mint 12 óráról beszéltek) vajúdás után nem tudtam volna megszülni, mert duci baba volt én meg alacsony vagyok. Szóval
2014. máj. 7. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, véletlenül elküldtem. Szóval én jobban jártam így.
2014. máj. 7. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is 154 cm vagyok, fel sem merült, hogy ez miatt megcsászározzanak. Egy barátnőm fél fejjel alacsonyabb nálam (nem elírás, nagyon alacsony nő), ő kettőt szült hüvelyi úton. Szerintem ez inkább alkati kérdés, a csípőcsontok szélessége és a gyerek méretétől függ, egyéni elbírálás alapján az orvos dönt.
2014. máj. 7. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
ez inkább csípőszélességtől függ, nem magasságtól.
2014. máj. 8. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ilyesmiről eddig még soha nem hallottam. Én is 155 cm vagyok, pont 3 hónapom van még hátra, de senki nem mondott ilyesmit.
2014. máj. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!