Alacsony novés miatt császároztak valakit?
Figyelt kérdés
155cm vagyok a baba eddig 3 kg és még van egy hónapom hátra. Szeretnék természetesen szulni, de a doki szerint nagyon nehéz lesz.2014. máj. 7. 21:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak ez nem kizáró ok, mellesleg az uhs súlybecslésre nem lehet adni. Sógornőm alig 150cm, nem is vékonyka, mégis 2 3kg feletti babát szült természetesen. Egyik szülés sem könnyű, mindegyiknek meg van a maga nehézsége.
2/7 anonim válasza:
Én 159 cm vagyok. 35 hetesen 2900 grammra saccolták a fiamat, és mivel én is és a férjem is nagy súllyal születtünk, ráadásul terhességi cukrom is volt és nagyon nagy pocakom, az uh-s doki, a védőnő és minden ismerősöm is azzal jött, hogy hatalmas baba lesz. A fogadott orvosom nyugtatott egyedül, hogy az uh-s súlybecslés csak egy erős becslés, szerinte nem lesz olyan nagy baba, és ne izguljak. Végül 3090 grammal és 49 cm-vel született meg a fiam természetes úton. Nagyon gyorsan és könnyen. A dokim felesége is nagyon alacsony, talán még nálam is kisebb pár cm-vel, és ő is természetesen szült volna, vajúdott is, de végül sürgősségi császár lett, és kiderült, hogy 4 kiló feletti volt a baba, ezért nem mentek megfelelően a dolgok.
3/7 anonim válasza:
Én 154cm vagyok. A kislányom 3800g-mal született, egyéb okból császárral. Azt mondták a dokik műtét közben, hogy így jobban jártam, mert valószínűleg hosszas (több, mint 12 óráról beszéltek) vajúdás után nem tudtam volna megszülni, mert duci baba volt én meg alacsony vagyok. Szóval
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, véletlenül elküldtem. Szóval én jobban jártam így.
5/7 anonim válasza:
Én is 154 cm vagyok, fel sem merült, hogy ez miatt megcsászározzanak. Egy barátnőm fél fejjel alacsonyabb nálam (nem elírás, nagyon alacsony nő), ő kettőt szült hüvelyi úton. Szerintem ez inkább alkati kérdés, a csípőcsontok szélessége és a gyerek méretétől függ, egyéni elbírálás alapján az orvos dönt.
6/7 anonim válasza:
ez inkább csípőszélességtől függ, nem magasságtól.
7/7 anonim válasza:
Én ilyesmiről eddig még soha nem hallottam. Én is 155 cm vagyok, pont 3 hónapom van még hátra, de senki nem mondott ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!