Lehetek terhes?
Nem 85, hanem 65!
35 a Pearl-indexe!
35 nő esik teherbe 100-ból 1 év alatt ezt a "módszert" alkalmazva.
Magyarán mondva nem védekeztetek,mert ez nem az!
Igen lehetsz terhes!
a várható menzi napján sem mindenkinek mutatja ki a teszt, van akinél csak napokkal később. úgyhogy tetszelj két nap múlva is.
a stressztől is késhet persze, de valóban nem megfelelő a védekezési módotok ha tényéeg nem akartok babát
nem, nem vigyáztok soha... hisz nem védekeztek.
persze, hogy lehetsz terhes, 50% az esély, tudod- vagy igen, vagy nem.
bár a 4 nap késéssel inkább az igen felé húz a mérleg
-.-
Ha valaki nem akar gyereket, annak miért fáj felrántani egy gumit vagy bekapni 21 napon keresztül egy bogyót?
Az a kérdésed, hogy ha gumi nélkül jár benned f..z, és te nem szedsz fog.gátlót lehetsz-e terhes??? Igen drágám, így készülnek a gyerekek!
Akkor ne védekezzetek, ha babát szeretnétek!
Feltételezem már nagyon vágytok egy babára ezért szexeltek védekezés nélkül. Hidd el a fiúnak könnyebb lesz a terhesség, mert nem ő megy majd abortuszra..... és lehet még olyan korú vagy, hogy bizony a szüleidet is be kell avasd a dolgokba....... Szerintem megérne egy gumit a dolog vagy nem így gondoljátok????? Miért nem tud felhúzni egyet? Szerintem egyáltalán nem ciki venni egyet a közértbe, sokkal cikibb most itt kérdezősködni vagy majd az abortusz bizottság előtt elmondani a dolgokat.
Nézd lehet, hogy most összejön, ha késik a menstruáció az az első jele a terhességnek, de ettől még nem biztos hogy az vagy. Tesztet meg már csinálhatsz, de 2 naponta érdemes, mert akkor duplázódik a hcg.
Valószínű a stressz is hozzájátszik, hogy nem jön meg, meg lehet amúgy sem napra pontos nem? Tüneteid vannak? Menstruáció előtt szokott lenni valami tünet? Ezeket érzed? VAgy valami egyéb más szokatlan tünet?
gratulálok!
tudtam én hogy nincsenek besikerült gyerekek, csak ilyen "védekezők" mellett...még egy tini mami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!