Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Roviden arrol lenne szo, hogy a baratommal elunk nemi eletet de mindig vigyazunk, kb mikor erzi hogy "jon" kiveszi es ra 5 mp-re megy el...de nem is lenne ez gond...de kesik a menstruaciom mar 4 napja...csinaltam tesztet de negativ...kb a varhato menstruacio 1-2 napjan csinaltam a tesztet..mikor lenne erdemes meg csinalni? Mennyi eseje van igy a teherbeesesnek? vagy miert keshet? talan stressz? :(( kerlek segitsetek.2014. máj. 12. 21:50
11/15 anonim válasza:
Lehetsz terhes igen.
De az is lehet hogy más miatt nem jön meg. Tesztelj még egyet szerintem. Ez a már megint egy tini mami dolog elég bunkóság volt szerintem. Szerintem senki ne szóljon le senkit csak megkérdezte az ő baja..
22hkm
12/15 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj biztos csak a stressz miatt késik! Hidd el és gondolkozz el amit az előttem lévők írtak igazuk van de én azért értelek meg mert mi is igy csináltuk a párommal csak mi már együtt élünk évek óta és ha becsuszik egy gyerek nem világ vége de neked biztos az mert még fiatal vagy! :)
13/15 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek :) foleg az utolso kettonek :) eleg biztato valaszok..de a tobbieknek is:)
2014. máj. 13. 22:43
14/15 anonim válasza:
Hétfőn feltetted a kérdést!
Megjött-e már? Ha nem, teszteltél-e?
15/15 A kérdező kommentje:
tegnap elott megjott...tesztet is csinaltam...negativ :D
2014. máj. 16. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!