Mást is kínoz a nyugtalan láb szindróma? Mit csináltok, hogy jobb legyen?
Neked volt a terhesség előtt is, vagy az hozta ki? Utána elmúlt?
Köszi a tippet, kipróbálok mindent.
már előtte is volt ittam magnéziumot meg kalciumot szedtem magne b 6-ot de nem használt.
viszont szülés óta elmult!
Remélem tudtam segíteni (1-es)
Köszi mindenkinek az ötleteket. Sajna veszélyeztetett vagyok, így a bicajozást el kell felejtenem. A többit próbáltam, a masszírozás addig jó, amíg csinálom, amint abbahagyom ismét visszajön. Nem kávézom és nem is cigizek, terhesség előtt sem. Olvastam én is, hogy ezek rásegítenek.
Én nem tudtam sosem megfogalmazni pontosan, hogy mit is érzek, nem is gondoltam, hogy ez egy létező kór és hogy nem normális. Néha éjszakákat átvirrasztottam miatta.
Nekem úgy jelentkezik, hogy valami nagyon kellemetlen érzés van a lábszáramban (néha egész a combomtól), mintha olyan fáradt lenne, mint még soha. Hasonlít az izomlázra picit és rossz bizsergős. Csak az segít, ha mozgatom, ezért állandóan mozgatnom kell. Ha el is alszom, sokszor arra ébredek, hogy nyújtogatom és begörcsöl a vádlim.
Nálam valami ilyesmi.
Nagyon remélem, hogy nekem is végleg elmúlik a szüléssel. Amúgy semmilyen szervi bajról nem tudok, bár nem is vizsgáltattam magam, mert el sem tudnám rendesen mondani az orvosnak, hogy mit érzek. Amúgy is nagyon régen van már ilyenem (csak eddig sokkal kisebb mértékben jött elő)
Mentek a kezek.
Még azt tudnám javasolni hogy feküdj oldalra és húzd fel azt a lábad amelyiken fekszel a másikat nyújtsd ki és nyújtva emelgesd ez kicsit elzsibbasztja és utána kicsit jobb, nekem legalábbis néha bejött!
(1-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!