Szerintetek időbe leszek még ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Màr szóltam a fogadott dokimnak hogy nála szeretnék szülni,akkor 21-22 hetes voltam. Mondta hogy nem tervez nyari szabit(aug.közepére vagyok kiirva) kérte hogy a 30.het utan terjünk majd vissza erre...én szerettem volna ha elmondja hogy zajlik a szülés mi van ha csàszár van esetleg mond tarifàt....de mondom nem tértünk ki semmire akkor. Most 33hetesen tudok menni hozzà magànba ugye nem lesz még késő megbeszélni mindent??2014. máj. 14. 14:58
1/3 anonim válasza:
Ha egészséges a terhesség, akkor a 33. héten is meg tudtok még beszélni mindent.
Ha netán előbb lenne gond - ami nem lesz -, akkor pedig az vészhelyzet lenne, amit úgysem tudnál vele megbeszélni előre.
Nem lesztek elkésve.
2/3 anonim válasza:
Ha mindenképpen nála akarsz szülni, nem lesz későn.
Ha a beszélgetéstől függően döntesz, és benne van a pakliban, hogy másik dokit keresnél (mert pl. ragaszkodik valamihez, amit te nem szeretnél, ha nem muszáj), akkor már késő lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem,mindenképpen ő lesz:-) köszönöm!
2014. máj. 14. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!