Ki mennyit gyarapodott terhessége alatt?
Én 47kg-ról kezdtem és most vagyok 55kg,(157cm magas vagyok) 31hetesen, ráadásúl ugy hogy mikor betöltöttem a 22 hetet szigorú ágynyugalomra írt ki az orvosom. ( cx értékem 1111 miatt)
2014. máj. 16. 09:37
Én 34+4 hkm vagyok, eddig +14 kg. Már megbocsáss 18-as, de amit és amilyen hangnemben írsz, az vérlázító. Nem is értem, hogy jössz te ahhoz, hogy más, ismeretlen embereket ilyen módon alázz meg itt az oldalon, ami állítólag a segítségkérésről és a tapasztalatcseréről szólna. Ha csak ennyi a hozzáfűznivalód, jobb, ha csendben maradsz és örülsz magadnak.
2014. máj. 16. 11:15
20-as válaszoló. Az előtted lévő két válaszoló, lehet hogy nem volt a legkedvesebb, de igazuk van. Rengeteget híznak egyesek! A levegőtől senki nem hízik! Az a baj,hogy ha kicsit több szalad fel,akkor utána elkezdenek koplalni, ami ugye a legnagyobb butaság, mivel az hizlal a leginkább :). Amennyiben víz van a dologban, akkor is óriási probléma az ekkora súly,ott már terhességi mérgezés gyanúja van...A GYIKON mindenki úgy hízik sokat, hogy alig eszik. Nos oda kell figyelni, mert a kérdező 25 hét alatt hízott annyit, ami egy 40 hetes terhesnek is kicsit sok! Nem azt mondom, hogy mindenki 8 kg-t hízzon, de ez már a másik véglet. Én szépen tartom ezt a 6 kilómat 3 hete...A dokim szerint a maradék 3 hétben nem nagyon fog több felcsúszni, aztán majd még kiderül. Mindenesetre nincs szükség a kioktatásra sem! Ezzel az egésszel annyit szerettem volna mondani, hogy figyeljetek a saját érdeketekben magatokra (és nem azért, mert modellkedni kell terhesség alatt)
5-ös voltam
2014. máj. 16. 11:31
most lépek a 22.hétbe és 59 kg -ról indultam most 65.5 kg vagyok eddig ...még van azért idő úgyhogy 16-18 kg fog feljönni szerintem az első babával 24 kg jött fel
2014. máj. 16. 13:37
22 hetes vagyok 64kg-val kezdtem a terhességem most 61 kg vagyok.
160g-os szénhidrátdiétát kell tartanom mert inzulinrezisztenciával estem teherbe és terhességi cukrom lett.
2014. máj. 16. 14:06
26/33 A kérdező kommentje:
Kedves elöttem szolok.Uhh,hol is kezdjem.Én ezt a kérdést csupán érdeklödés és kiváncsiság céljábol irtam fel..látom eggyesek igencsak belebonyolodtak,föleg akik olyan formán probálkoznak engem leosztani,hogy halvány fogalmuk sincs sokmindenröl.A Smile azért van a végén kérdésemnek mert igen Örülök neki h ennyit hiztam.Sem az orvosom sem a védönöm nem kifogásolja a dolgot.Mindig nagyon vékony voltam és éveken át a hizással küszködtem..most viszont végre sikerül.Lehet mert minden szart megeszek :D Az eggyik elöttem szolo szavaival élve.Neharagudj de a tudatlanságodat és bunkoságodat tükrözi ez a szöveg.Nincs gond sem a vérnyomásommal sem a cukorszintemmel.Minden rendben van annak ellenére,hogy idézem COCA vagyok.Hangsulyoznám az alakom most is tökéletes,nem vagyok elhizva még igy sem.Idézem önmagam Feltünöen vékony voltam.Most viszont élvezem az életet,a hizás és az örömteli babavárás közepette :D És köszönöm ezeket a rosszindulatu kommenteket (tudják akikre célzok) Jot nevettem :)
Te tényleg borzasztó buta vagy!!!
A terhességi magas vérnyomás és toxémia,majd később jelentkezik a terhesség vége felé.Jó hogy nincs még semmi bajod,hisz még csak 25 hetes vagy.
De majd 30.-32. hét után,amikor probléma jelentkezik,mondjuk toxémiád alakul ki,és az orvosok igyekeznek majd megmenteni a te és a babád életét is...na majd akkor sopánkodhatsz!
Ja,és én is kórosan sovány voltam,és nyugodtan hízhattam volna 20-30 kilót (47-tel kezdtem,58 lett a vége),de odafigyeltem mit ettem és mennyit,mert féltettem a babám életét!
Felelőtlen vagy!
2014. máj. 16. 18:54
28/33 A kérdező kommentje:
Csak azt tudnám hogy neked mi közöd van ahhoz hogy én mennyit eszek és hogy adodik e ebböl bármiféle problémám?Ki kérte a véleményed?És még te veszed a bátorságot hogy butának nevezz bárkit is.Ha te okos volnál meg se szolaltál volna a nagy tudományoddal.Még jo h vannak orvosok is a világon és valamiért többet adok az ö szavukra mint a tiédre :D Nemtudom miért??? :D
Hát én voltam az aki azt mondta, hogy vigyázni kell a súllyal, de nem kéne letámadni a kérdezőt olyan stílusban, ahogy néhányan tették...Sajnos azt kell,hogy mondjam, hogy megérdemelte. Legalábbis az utolsó hozzászólása....Akkor most mondok valamit, nem most fogod látni, hogy milyen sokat híztál, hanem ha már megszültél....De ez nem is érdekel... Viszont azzal, hogy feltetted a kérdést, vállaltad,hogy az emberek véleményt nyilvánítanak. Tudod ez az oldal arról szól. Egyébként hízzál csak nyugodtan, a te dolgod :D
2014. máj. 16. 21:29
Kis csillag,most mellényúltál.Ugyanis orvostanhallgató vagyok,pontosabban rezidens egy nőgyógyászati klinikán!
Elhiheted,hogy nem a levegőbe beszélek!
2014. máj. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések: