A fekvés tényleg segít megelőzni a vetélést?
Figyelt kérdés
A dokim mást nem ajánlott a pecsételgetésem ellen. Valahogy szkeptikus vagyok, hogy csak attól, hogy fekszem, megmarad. Ráadásul utálok is feküdni...
7+3 km
2014. okt. 3. 22:15
11/17 anonim válasza:
Ha a baba meg akar maradni akkor megmarad fekvés és gyógyszer nélkül is ha nem csinálhat az orvos vagy te akármit nem fog megmaradni gyógyszer ellenére sem.A helyedben pozitívan gondolkodnék és pihennék sokat,nem erőltetném magam.
12/17 anonim válasza:
Most miért is vagyok lepontozva? Ez így van,sajnálom,ha nem fogadjátok el,hogy az ember nem irányíthat mindent.
13/17 anonim válasza:
Szia) A 6/12-es válaszadó vagyok. Csökkent azóta a pecsételés?
Remélem, jobban vagy már!
Üdv
14/17 anonim válasza:
Tudom,hogy már nem aktuális,de mindkét babám utrogestannal maradt meg,mert véreztem.Makkegészségesek,jó hogy van ilyen opció is!
15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ha meg olvassa valaki. Az a babám elment a 16. héten, elég szörnyű körülmények között. Nem tudtam megemészteni, hogy nem ragaszkodtam a gyógyszerhez. Azóta másik orvosnál vagyok, aki azonnal felírta, ahogy kiderült az újabb terhesség (mert halistennek az vagyok). Semmi bajom, minden tökéletes.
19+3 vagyok most.
2015. nov. 22. 09:59
16/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok,további gondtalan babavárást kívánok neked:-) Kárpótolt az élet,erre gondolj,bár tudom,mindig ott marad a régi seb a lelkedben,most Rá koncentrálj:-)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 5. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!