Mit tehetek alacsony vernyomas ellen? Neha mar zavaro a fejfajas ami gondolom vele jar! 13+2hkm
Nembirom a kavet igy nemiszom nemis dohanyzom! Most2napja egyetlen korty kolat iszok hatha helyreallok.Cukros sem vagyok.
Gyogyszert nemmerek szedni. Mit lehetne tenni?! Eleg sokat iszok pedig

válasza:

válasza:

válasza:Velem ugyanez van, fejfájás 1 hete - gondoltam is, hogy milyen jó, hogy a végre elmúló hányinger után kitalált valami újat a babó :)
Alapból alacsony a vérnyomásom, nem kávéztam sosem, és a terhesség előtt fél évvel szoktam le a kóláról, ami az egyetlen "káros szenvedélyem" volt :) Most komolyan gondolkozom, hogy kipróbálom, szóval nem vagy egyedül!!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kálciun pezsgötabit iszom de nem használ!!
Most voltam a 24. heti vérvételen (cukor terheléses), a cukrom nagyon jó, de a vasam nagyon alacsony. Szedek vasat, ennek ellenére nem jó az érték. Ti mit esztek, nem esztek, tesztek h. a vasatok jó érték legyen?
99/66,101/64. Kb. ilyen szokott lenni. Mondjuk terhesség előtt is ilyen volt. Nem árt ez?
14 hetes vagyok. Mióta kiderült a terhességem, szinte állandóan alacsony a vérnyomásom. Ma délelőtt 88/47-et mértem. Rosszul is érzem magam, szédelgek. Vérszegény vagyok, arra szedem a Neo-ferro-folgammát. Az orvosom azt mondja, ha nem változik a vérnyomásom, akkor...
Mindenem vizesedik nem csak a lábam és nem használ semmi se a pihentetés se a felpócolás se a sok folyadék és még csak a 22. hétben járok. A vérnyomásom alacsony és fehérje sincs a vizeletemben.
Mindig is alacsony volt a vérnyomásom, olyan 90/60 körüli. Azon szoktam viccelődni, hogy nem gutaütésben fogok meghalni.:) Tegnap délután főzés közben lehajoltam az alsó szekrényhez a konyhában, és alig tudtam talpon maradni annyira megszédültem. Gyorsan leültem és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!