Sperti aranyér kenőcsöt használt valaki? Hogy kell hazsnálni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen kenőcsöt használtatok rá és naponta hányszor?
Nekem még sohasem volt. 35 hetes kismama vagyok. A kérdésemről kicsit konkrétabban: elöl a nagyajkaim között kitülemkedett egy vastag ér. Ha állok és összezárom a lábam, még úgy is látni lehet. Eddig még sosem volt ilyenem. Ezért kérdem, hogy csak a fenéken lehet-e...
ma tusolásnál éreztem valami furcsát a végbél nyílásnál valami kis dudort vettem észre de nem fáj csak picit érzékeny!!ez aranyér lenne?normális ha terhesség alatt kialakúl?mitől alakul ki?36 hetes kismama
35 hetes vagyok és pár napja fáj a popom!Olvastam hogy terhesség alatt elöjöhet aranyér!Van itt olyan aki biztosan tudja hogy van volt neki?Mik voltak a tünetei?És szülés után elmult?
Az első terhességen középtájon jelentkezett először. Most 7 hetes vagyok, már egy hete csúnyán be van gyulladva, semmi nem használ. Ráadásul hiába mondtam a dokiknak szteroidos kúpot meg krémet írtak. Most mikor már nyomatékosan kérdeztem, hogy de ugye semmi baj nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!