Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sperti aranyér kenőcsöt...

Sperti aranyér kenőcsöt használt valaki? Hogy kell hazsnálni?

Figyelt kérdés
Én ma vettem,mert kijött az aranyerem kicsit,fájni nemfáj,"csak" wc-zésnél,meg akkor van mikor kicsit vérzik.És itthon olvastam el a tájékoztatóját,hogy ha vérzik,nemszabad használni.Akkor most nehsználjam?Árthat?Meg van hozzá applikátor,most ezt nemtudom hogy akkor belülre is kell ezzel "nyomni"?Akkor is ha külső aranyerem van csak?(14h)
2010. febr. 16. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is használtam, nekem szülés után jött ki. Ha vérzik tényleg ne használd. Amikor vécézés után véres a papír, várj egy kicsit, amíg eláll, és utána kend be. Én nem használtam belül, és tök szépen elmulasztotta, nagyon jó volt.
2010. febr. 16. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem használd nyugodtan, mert ez homeós. Az applikátort is használd, mert nem tudhatod, hogy belül is van-e. Ha csak székeléskor vérzik kicsit, használd nyugodtan. Én már 3 hete használom, mondjuk nekem nem vérzett eddig, de még nem múlott el teljesen. 35 hetes
2010. febr. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Terhesség alatt alakult ki Nálatok aranyér?

Milyen kenőcsöt használtatok rá és naponta hányszor?

Az aranyér csak a fenéken, konkrétabban a végbélnyílásnál jelentkezhet?

Nekem még sohasem volt. 35 hetes kismama vagyok. A kérdésemről kicsit konkrétabban: elöl a nagyajkaim között kitülemkedett egy vastag ér. Ha állok és összezárom a lábam, még úgy is látni lehet. Eddig még sosem volt ilyenem. Ezért kérdem, hogy csak a fenéken lehet-e...

Aranyér terhesség alatt?

ma tusolásnál éreztem valami furcsát a végbél nyílásnál valami kis dudort vettem észre de nem fáj csak picit érzékeny!!ez aranyér lenne?normális ha terhesség alatt kialakúl?mitől alakul ki?36 hetes kismama

Aranyér? Tényleg lehet terheseknél?

35 hetes vagyok és pár napja fáj a popom!Olvastam hogy terhesség alatt elöjöhet aranyér!Van itt olyan aki biztosan tudja hogy van volt neki?Mik voltak a tünetei?És szülés után elmult?

Gyulladt aranyér terhesen?

Az első terhességen középtájon jelentkezett először. Most 7 hetes vagyok, már egy hete csúnyán be van gyulladva, semmi nem használ. Ráadásul hiába mondtam a dokiknak szteroidos kúpot meg krémet írtak. Most mikor már nyomatékosan kérdeztem, hogy de ugye semmi baj nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!