Pattanásosak lettetek a terhesség idején? Főleg a legelején!

válasza:Szerintem ez teljesen változó... Nekem mind a kettő terhességem teljesen más volt.Az elsőnél olyan szép lett a bőröm és a hajam,mint még soha.Aztán a másodiknál meg én is pattanásosabb lettem és a hajam is hullott már terhesség alatt is...
De drukkolok hogy baba legyen a dologban! :)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nekem csúnyább lett az arcbőröm. olyan hihetetlen nagy gumók jönnek ki az állam alatt hogy csak lesek. van hogy egyszerre 2-3 is, az ritka ha 3-4 napig nem jön ki semmi. nekem a kénes szappan vált be (Nadin a neve talán). igaz szárítja az arcot nagyon, de ha úgy van napokig nem használom.
ezt ahormonok teszik, van akinek szép lesz a bőre, van akinek ilyen ragyás :-(
16hetes

válasza:Kapcsolódó kérdések:
37+4 napos vagyok, és néhány napja egyszerűen mindent kihányok. Próbálkoztam zöldséggel, gyümölccsel, joghurttal, babapiskótával, háztartási keksszel, és semmi sem marad meg bennem. Különösen lefekvés előtt érezhető, fordulok egyet, utána olyan érzésem van, minthogyha...
Van közületek olyan akinek miómája van,és teherbeesés előtt tudtatok róla, vagy közben derült ki? Mit javasolt az orvos?
2008 májusától-2010 szeptemberéig dolgoztam egy cégnél alkalmazottként. Ezután bejelentett munkanélküli lettem 2010 októberétől-2011 februárjáig. 2011. márciusától dolgozom most, viszont kisbabát várok, most vagyok 6.5 hetes. Sajnos határozott a munkaszerződésem 2012...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!