Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanásosak lettetek a...

Pattanásosak lettetek a terhesség idején? Főleg a legelején!

Figyelt kérdés
Nekem szinte porcelán arcbőröm van, soha nem volt egy pattanásom sem, most meg egy csomó kijött, szinte tele az arcom! Rajta vagyunk a babaprojecten, lehet, hogy összejött, és a hormonok miatt lettem pattanásos?
2010. ápr. 5. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen változó... Nekem mind a kettő terhességem teljesen más volt.Az elsőnél olyan szép lett a bőröm és a hajam,mint még soha.Aztán a másodiknál meg én is pattanásosabb lettem és a hajam is hullott már terhesség alatt is...

De drukkolok hogy baba legyen a dologban! :)

2010. ápr. 5. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Az en borom nagyon csunya lett mindket terhesseg elso trimesztereben, de nem ennyire hamar. Emlekeim szerint a 8. het korul kezdodott a valtozas. A kulonbseg annyi volt, hogy az elso babat varva a hatam es a dekoltzsomat boritottak el apro pici pattanasok tomegesen, akkor a hajam is kezelhetetlen lett. A masodik babaval viszont a fejem lett pattis, foleg az allam kornyeken, de azok fajdalmasak voltak es nagyok. Hetek kellettek hogy teljesen eltunjon a nyomuk is.
2010. ápr. 6. 06:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez az első terhességem, így nincs összehasonlítási alapom.Én is írtam ki hasonló kérdést, mert nem értettem, hogy ilyenkor meg kellene szépülnie a bőrnek, nálam meg fordítva van.Az arcom sosem volt pattanásos.Most meg minden nap jön elő új, és nemcsak az arcomon, hanem a nyakamon is.Az az egyetlen szerencsém, hogy a homlokomnál, a hajam tövénél a leggyakoribb.Olyan helyeken jönnnek ki, ahol nem is látszik.De engem is bosszant nagyon!Lehet az is rátesz egy lapáttal, hogy édességeket eszem, mert azt kívánom.Kíváncsi leszek, elmúlik -e, és mikor.
2010. ápr. 6. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem elmúltak még azok is amik előtte voltak, de változó, az biztos hogyha nagyon megváltozik az arcbőr (szépről pattanásosra, vagy akár fordítva) akkor nagyrészben a hormonok miatt, tehát simán lehet baba a dologban :))
2010. ápr. 6. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem csúnyább lett az arcbőröm. olyan hihetetlen nagy gumók jönnek ki az állam alatt hogy csak lesek. van hogy egyszerre 2-3 is, az ritka ha 3-4 napig nem jön ki semmi. nekem a kénes szappan vált be (Nadin a neve talán). igaz szárítja az arcot nagyon, de ha úgy van napokig nem használom.

ezt ahormonok teszik, van akinek szép lesz a bőre, van akinek ilyen ragyás :-(

16hetes

2010. ápr. 6. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
09:29-es vagyok. még az hozzátartozik hogy a gyógyszer abbahagyása után kb. 4 hónap múlva kezdtek kijönni a pattanások, volt hogy sírtam is...aztán most terhességnél kicsit rosszabbodot annyiban hogy a gumokat nem lehet szépen kinyomni, illetve pattanásos a hátam és a mellkasom is.
2010. ápr. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Terhesség vége felé hányinger, étvágytalanság, aluszékonyság?

37+4 napos vagyok, és néhány napja egyszerűen mindent kihányok. Próbálkoztam zöldséggel, gyümölccsel, joghurttal, babapiskótával, háztartási keksszel, és semmi sem marad meg bennem. Különösen lefekvés előtt érezhető, fordulok egyet, utána olyan érzésem van, minthogyha...

Mióma terhesség alatt?

Van közületek olyan akinek miómája van,és teherbeesés előtt tudtatok róla, vagy közben derült ki? Mit javasolt az orvos?

Milyen támogatásokra leszek jogosult a terhesség alatt és utána ezekkel a feltételekkel?

2008 májusától-2010 szeptemberéig dolgoztam egy cégnél alkalmazottként. Ezután bejelentett munkanélküli lettem 2010 októberétől-2011 februárjáig. 2011. márciusától dolgozom most, viszont kisbabát várok, most vagyok 6.5 hetes. Sajnos határozott a munkaszerződésem 2012...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!