Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes nők, látszik...

8 hetes terhes nők, látszik már valami rajtatok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy valakinek kezd-e már megjelenni a terhes-pocak, vagy esetleg más jel (kisebb hízás) van-e már? a 8. hétben járóktól kérdezem.
2016. jún. 20. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Szép is lenne, ha 8 hetesen már pocakja lenne valakinek..
2016. jún. 20. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt senki sem állította, hogy kész pocakra gondolok :)

De például azt hallottam, hogy először a has alsó részén jelenik meg egy kis csúcsosodás. Az utóbbi napokban oldalról észrevehető nálam ez a pici csúcs, csak nem tudom eldönteni, hogy ez már a készülő terhes pocak első lépése, vagy véletlen egybeesés.

2016. jún. 20. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
18 hetesen pont akkora pocim volt, mint a 8. héten, hihetetlenül fel voltam puffadva a terhesség elején. Utána már láttam különbséget.
2016. jún. 20. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem masodik terhessegem, tehat en mar tudom, hogy nagyjabol mire kell majd szamitani. De meg semmifele pocak nincs, jelenleg 3-3,5 kilo fogyasnal tartok. 8+1 hetes vagyok
2016. jún. 20. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Most várom a negyediket, nekem 8 hetesen már látszott bizony, 12 hetesen átadták a helyet a villamoson.

Igaz, nagyon vékony vagyok, és ugye előre tágulnak a szalagok szinte azonnal, plusz a puffadás.

Most 17 hetes vagyok, és már nem igazán van különbség a reggeli és az esti állapot között, szóval a puffadásnak vége, a hasam meg akkor, amint amikor az elsővel mentem szülni. (Tudom, mert ugyanaz a pólóm még megvan, és most már rendesen feszül... :) )

2016. jún. 20. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem alapból volt egy kis felesleg a hasamon, ami farmerben nem volt túl feltűnő, meg be is tudtam kicsit húzni. Viszont a puffadás miatt az összes farmerem kényelmetlen, és nem tudom behúzni a hasamat, szóval nekem nagyon látszik, de az persze nem a baba, hanem a háj meg a puffadás együtt. Szóval lehet hasa az embernek, csak az még nem konkrétan a baba.
2016. jún. 20. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Remélem nem baj, hogy én is írok. Én jelenleg 11 hetes 1 napos kismama vagyok és nekem már van egy kis terhes pocim, egyik ruhámban ami hozzám simul szépen látszik is és ez nem puffadástól van.

Amúgy nekem kb. a 10. héttől látszik ruha nélkül, nincs rajtam felesleg, vékony vagyok és szerintem ezért.

2016. jún. 20. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Ami nálad észrevehető, azt vagy csak odaképzeled vagy puffadás.
2016. jún. 20. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 9.hétbe léptem tegnap, egyenlőre nem látszik semmi.
2016. jún. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!