32 hetes vagy akörül járó kismamik hogy bírjátok ezt a meleget?
Sziasztok! Én is nagyon nehezen bírom, reggel elmentem bevásárolni ide-oda ami fontos volt alig vártam hogy hazaérjek mert már szédültem alig tudtam hazavezetni! Csak is légkondival bírom ki ezt a meleget, nagyon fáj a derekam is, aludni alig bírok éjjel, legszívesebben egésznap a zuhany alatt állnék! Augusztus 15.-re vagyok kiírva! Gondoljátok írjatok privátban, szenvedjünk együtt a nagy melegbe!
Kitartást!:)
Én is nehezen viselem, bágyadt vagyok egész nap, szinte végigalszom a délutánt és az éjszakát is. Még csak 24-25 fokra melegedett fel a lakás, de nekem már ez is sok.
Én 6,5 kilót híztam eddig, augusztus 24-re vagyok kiírva.
Én ma voltam a 32 hetes vérvételen és UH-on. Viszonylag jól bírom, de muszáj is, mert a lassan 7 éves fiam folyamatosan nyüstöl, őt nehéz bent tartani, így muszáj vele kimennem. De vettünk egy jó nagy medencét, árnyékban van, így sokszor ejtőzöm és is vele, pancsolunk, szórakozunk. :)
Az alvás nehezen megy, mert már sehogy sem kényelmes, hajnalban sokszor felébredek és nehezen alszom vissza. Pedig jó lenne kialudnom magam, de nem megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!