Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagy akörül járó...

32 hetes vagy akörül járó kismamik hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9es vagyok. A ti babátok mennyire aktív ebben a melegben? Az én lányom folyton pörög, szinte meg sem áll, éjjel is szoktam 1-1 nagyobb rúgásra ébredni. De imádom. :D
2016. jún. 23. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:

32.hétben vagyok. Tegnap jól bírtam, vàsàroltam, ügyet intéztem, szurkoltam de ma nem. Csak fekszek és pihegek. Lassított felvétel vagyok, reggel voltam dokinàl, de utàna A lépcsőn alig bírtam feljönni, főzni se volt erőm. El elalszok fél óràkra, a ventillàtor se hoz enyhülést. Hosszúnak ígérkezik a nyàr így, főleg, hogy panelban lakunk.

Az éjszakai alvàs is szakaszosan megy.

Az én manócskàm is izeg mozog, de a melegtől függetlenül 30. Hét utàn lett szàmottevően több bejelentkezése.:)

2016. jún. 23. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Igaz én már szültem de múlt nyáron végigszenvedtem a harmadik trimesztert. Mikor már második hete volt 37 fok egyhuzamban a lakásban meg 32 sírni tudtam volna. Annyira rossz maradt emléknek is, hogy most előre rettegtem a nyártól, pedig terhességem előtt bírtam nagyon. A babát nem zavarta a meleg, eléggé aktív volt, de amikor éjjel jött a vihar ő keltett a nagy mozgolódásával, még mondtam is a férjemnek, hogy bulizik a jó időre, biztosan ő is örül neki.

Kitartást nektek!

2016. jún. 23. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es, nekem pont hogy kevésbé aktív, ha meleg van :) Az esőt se szereti, ha esik vagy ha ilyen kánikula van, akkor mindig kevesebbet mozog, de a napi 10 azért mindig megvan szerencsére :)
2016. jún. 23. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Igaz már a 35.hetet is betöltöttem,én jòl bìrom,de az igaz naponta 2-3szor átöltözöm és naponta 2szer zuhanyzom mert folyik ròlam a vìz. Eddig 5kgt hìztam,az én babám közepesen aktìv.
2016. jún. 23. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Én holnap töltöm a 36. hetet. Rosszul viselem, egész nap megy a ventillátor, és kb. bugyiban, melltartóban ültem itthon egész nap.
2016. jún. 23. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Vasárnap töltöm a 35. Hetet. Napi 3 liter víz minimum, hideg gyümi leves, fagyi. Többször tusolok, megy a ventilátor egesz nap még éjjel is, van két nagyobb gyerköc is, na ők lefárasztanak rendesen, de a delutáni alvasnál én is alszom velük. Éjjel 3szor kint vagyok pisilni, olyankor nehezen alszom vissza ameleg miatt pedig még "csak" 25 fok van a lakasban. Ejjelre nyitva az összes ablak, reggel becsukom őket. Eddig 10kgot híztam, és kislányunk lesz nemsokára 😊
2016. jún. 24. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!