Aki szedett duphastont kerlek valaszoljon?
Figyelt kérdés
Jovohet kedden leszek 12 hetes es akkor kell abbahagyam a duphaston szedeset. A kerdesem az lenne ,hogy nem-e leszek rosszul,hogy bem e fogok ujra barnaznu,vagy szedulni. Kinek hogy volt ez?2016. jún. 24. 13:59
1/7 anonim válasza:
én szedtem ebben a ciklusban a duphastont, de nem terhesség alatt, hanem azért, hogy meg tudjon tapadni a baba ha sikerülne. 10 napig szedtem barnázásra, de nekem nem hagyott alább a barnázás. Ugyanúgy pecsételtem tőle. Nem segítettem ezzel tudom, csak leírtam nálam hogy működött a duphaston.
2/7 anonim válasza:
Nagyon fokozatosan kell abbahagyni, nem hirtelen. Én kicsit tovább szedtem néhány héttel mint a 12. hét, mivel a 12-13. héten veszi át a lepény a progeszteron termelést a sárgatesttől, úgy voltam vele, hogy nem pont akkor hagyom abba, illetve nagyon lassan, fokozatosan hagytam el. 3*1-et szedtem és fél szemenként csökkentettem, adott mennyiséget mindig szedtem pár napig, aztán megint féllel kevesebb és így tovább. Valószínűleg túlóvatoskodtam, de én így voltam nyugodt.
3/7 anonim válasza:
Szia
Hogy nàlad hogy alakul azt biztosra nem tudhatjuk de ne félj előre feleslegesen.:)
A lényeg hogy fontos lenne folyamatosan abbahagyni ne hirtelen.
Én nem voltam rosszul és màr nem is barnàztam.Pénteken még szedtem a 2x1 et aztán onnantól egyesével majd pàr nap utàn csak minden másnap egyet.De az orvosod biztos mondja mondta hogy csinàld.
Minden rendben lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, nekem vasarnapig ketszer egyett, aztan hetfotol szerdaig egy tabletat aztan semmit, csak felek nem,hogy rosszul leszek ha abbahagyom.Megis ,hogy az a progi fog e hianyozni a szervezetbol ?
2016. jún. 24. 14:10
5/7 anonim válasza:
En a biztonsag kedveert 16. hetig szedtem, igaz csak 2x1-et. Ugy hagytam abba, hogy 1 hetig 1x1 es kesz. Semmi baj nem volt! Semmit se tapasztaltam...
6/7 anonim válasza:
Nem fog mert a méhlepény szépen àtveszi a szerepet és termeli a hormont.
De ha bàrmit tapasztalsz azonnal dokinak jelezd és megbeszélitek.
(Koràbbi vàlaszoló?
7/7 A kérdező kommentje:
Megegyszer koszonom szepen a valaszokat,nagyon kedvesek vagytok,csak aggodom. Koszi
2016. jún. 24. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!