Más is volt így ilyenkor?
Igen, ezzel sokan vannak így. A gátizmaidat megterheli a terhesség, ezért tudod kevésbé tartani a vizeleted.
1-essel értek egyet, ilyenkor nagyon hasznos lehet az intim torna, egyrészt hogy megszűnjön és ne súlyosbodjon a problémád, és a szülés okozta sérüléseket is elkerülheted vele. Nem muszáj eljárni, bár az a leghasznosabb. Én könyvből tanultam meg, de létezik DVD is.
Nem felesleges az intim torna!!! De ne terhesség alatt tanuld meg. Vannak már nagyon szuper lézeres kezelések, ami szülés után rendbe tudja hozni ezt a problémát.
Az intim tornát minden nőnek kellene csinálnia, így nem felesleges!!! Abban az egyben igaza volt okoskának hogy a terhesség nyomja húgyhólyagot. De abban nem hogy ez felesleges, sok nő azt hiszi, ha él nemi életet, akkor ezt nem kell megtanulni. Pedig annál inkább kell. Bocsánat de most nagyon felbosszantottak ezzel az idióta kijelentéssel.
Valamint Urológust keress fel van mágnesszék is, de lehet bérelmi femiscan készüléket, és lehetett régen venni myself intim trénert. Van megoldás.
Nem arra mondtam hogy felesleges hogy általában felesleges hanem arra hogy terhesség alatt felesleges mert ez elmúlik idővel intimrorna nélkül. De lehet attól csinálni biztosan jót tesz meg minden. De ha a terhesség előtt nem volt ilyen gondod utánna sem lesz majd.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!