Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is volt így ilyenkor?

Más is volt így ilyenkor?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok,az utóbbi időben ha köhögök tüsszentek vagy nagyon nevetek mintha nem bírnám tartani a vizeletet,pár csepp a fehérneműben megy,tisztaságit kell használnom,de ez nekem olyan ciki h mintha bepisilnék.Sokszor akkor is ha előtte nemrég voltam pisilni.Más is volt így már ennyi hetesen is,vagy mit csinálhatnék esetleg elmúlik ha megszülök.
2016. jún. 28. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Járj el intimtornára.
2016. jún. 28. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Arra sajna itt közelben nincs lehetőség a legközelebbi is másfél órás buszozásra van
2016. jún. 28. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Én is bepisiltem szó szerint ha tüsszentettem. De ez elmúlt szülés után. Felesleges az intim torna. Ettől bem kell a tena lady. Nyomja a kis husi baba a hólyagod:)
2016. jún. 28. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Igen, ezzel sokan vannak így. A gátizmaidat megterheli a terhesség, ezért tudod kevésbé tartani a vizeleted.

1-essel értek egyet, ilyenkor nagyon hasznos lehet az intim torna, egyrészt hogy megszűnjön és ne súlyosbodjon a problémád, és a szülés okozta sérüléseket is elkerülheted vele. Nem muszáj eljárni, bár az a leghasznosabb. Én könyvből tanultam meg, de létezik DVD is.

2016. jún. 28. 22:10
 5/10 anonim válasza:
59%

Nem felesleges az intim torna!!! De ne terhesség alatt tanuld meg. Vannak már nagyon szuper lézeres kezelések, ami szülés után rendbe tudja hozni ezt a problémát.

Az intim tornát minden nőnek kellene csinálnia, így nem felesleges!!! Abban az egyben igaza volt okoskának hogy a terhesség nyomja húgyhólyagot. De abban nem hogy ez felesleges, sok nő azt hiszi, ha él nemi életet, akkor ezt nem kell megtanulni. Pedig annál inkább kell. Bocsánat de most nagyon felbosszantottak ezzel az idióta kijelentéssel.

Valamint Urológust keress fel van mágnesszék is, de lehet bérelmi femiscan készüléket, és lehetett régen venni myself intim trénert. Van megoldás.

2016. jún. 28. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Volt ilyen. Meg korhazba is mentem vele mert azt hittem magzatviz. De ritkan van csak. Ha eddig nem hasznaltal tisztasagi betetet,akkor ne most kezdd el. Ugyanis tele parfumozik oket,ha erzekeny vagy ra,okozhat huvelyflora problemat es ezaltal gombat,fertozeseket. En erzekeny vagyok ra,sose hasznalok. Akkor mar inkabb legyen nalad tartalek fehernemu.
2016. jún. 28. 22:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt is használtam tisztaságit mert minden menzesz előtti és utáni 3-4 napban barna folyásom volt, rákeresek a neten az intimtornára,lehet talalok valami normálusat,köszönöm mindenkinek,ment a zöld kezecske
2016. jún. 28. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem arra mondtam hogy felesleges hogy általában felesleges hanem arra hogy terhesség alatt felesleges mert ez elmúlik idővel intimrorna nélkül. De lehet attól csinálni biztosan jót tesz meg minden. De ha a terhesség előtt nem volt ilyen gondod utánna sem lesz majd.

Na mindegy.

2016. jún. 28. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tusszentes, köhögés,nevetés ....nálam minden ilyesmiről becsurgott kb 12.-héttől 27-hétig, minden nap kb 5x....mar azt hittem ez igy marad, de mintha elvágták volna, azóta semmi. 38hkm
2016. jún. 28. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, viszont nekem sokkal hamarabb kezdődött, kb. 10 hetesen. Naponta többször át is kell öltöznöm. Sajnos nem tudok vele mit csinálni. Már kétszer szültem, az előző terhességeimnél is volt ilyen gondom, csak nem ennyire.
2016. jún. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!