Ki hogyan erzi magat a harmadik trimeszterben? Hogy vagytok kismamik?
Most épp pokoli rosszul vagyok, sikerült megfáznom 40 fokban. Most erős köhögés van rajtam, vagy hányok tőle, vagy bepisilek, vagy a kettőt együtt. Nagyon rossz.
33 hetes vagyok, a kislányom egész nap pörög, még éjszaka is. Eddig 10 kg-t híztam. Fáradt szerencsére nem vagyok, bár ez a meleg napközben kicsit leszív, de a 7 éves fiam nem igazán hagy pihenni. :) Nekem már csak vasalnom kéne a kisruhákat, de azzal még várok, míg meggyógyulok, remélem jövőhéten már meg tudom csinálni.
Sziasztok.
37 hetes vagyok ès már minden bajom van. Nehezen kapok levegőt,nemtudok aludni,hamar kifáradok.
Már csak az ágyneműt kell kimosni-vasalni a babának,más minden kèszen van már.
Jövő hèten mèg utoljára kitakarìtok aztán pihi..már amennyire a 2 èvesem engedi 😆
Programozott császárom lesz ès hèt elejèn kapok időpontot 😊
Eddig +7kg-t hìztam 😊
en 29 hetes vagyok, +12 kgnal jarok. masodik baba, a lanyommal is itt tartottam 29 hetesen, +22 kgal mentem szulni de 10 mar a korhazban lement es a tobbi is dieta nelkul az elso egy evben a szoptatassal. szoval a suly miatt ne aggodj nincs minden veszve:)
en jol birom dolgozgatok kint a kertbe, setalok a nagyobbikkal napi 2 orat, mondjuk az elozo terhessegem is nagyon jol viseltem...
most aftak jottek elo a szamban ez nagyon idegesit valoszinu a vashianytol. de ezen felul semmi bajom
En 33 hetes vagyok,eddig 12 kg jott fol. Meg bejarok dolgozni. Reggel sok energiam van,estere lemerulok mint a duracell nyuszi. Meleget pont ugy birom,mint eddig barmikor. Alapvetoen jol erzen magam. Talan tul jol is. Mindenki kerdezi h hogy birom a nagy hassal. Oszinten szolva neha fel se tunik h terhes vagyok. Mondjuk vannak nehez napok-olyankor orulok,hogy kicsit rosszul vagyok,mert azert inkabb az a normalis ha valaki 3.trimeszteres terhes.
Lelkileg nehezen birom,sok remalmom van h mivan ha nem lesz egeszseges a baba. De szerencsere a munka elvonja a figyelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!