Ki hogyan erzi magat a harmadik trimeszterben? Hogy vagytok kismamik?
Figyelt kérdés
Tudom lenne tennivalom ez az a lakasban, de allandoan faradtnak erzem magam. Lehet talan azert, mert ha kicsit tovabb allok, akkor nagyon fajnak a labaim. Edddig 13 kg ot hiztam, es azt hiszem ez kicsit sok a 27. heten.2016. jún. 30. 16:01
11/12 narancs223 válasza:
Sziasztok! Én 34hetes vagyok sajnos beált a derekam mikor hoztuk a babakocsit előre húztam az ülést és úgy ültem 1,5órát bicegek nem birok aludni ülve aludtam most éjjel egyre többet fájdogál a pocakom és nem birom a meleget 12kgot híztam.. de mindenki mondja hogy nem látszik mert szétoszlik éy nagyon vékony voltam előtte , készítem már a kórházi csomagot!! :-) Kitartást!!:-)
12/12 anonim válasza:
28 hetes múltam, ezt a meleget nagyon nehezen bírom, mondjuk alapból nehezen, de ez most durva... még 3 hétig dolgozom is, de már vágom a centit :) én +1kg-nál tartok a kezdősúlyohoz képest, mondjuk 93ról indultam, szóval van miből ellegyen a kisasszony..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!