Normlis ha meg nem kaptam papirt?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinal 4 hetes a magzat. Petezsak benne embrio de meg nem merheto. 2 Het mulva kontroll akkor kapom meg a papirokat2016. júl. 1. 10:56
2/7 anonim válasza:
Én is csak akkor kaptam amikor már volt szívhang.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. júl. 1. 11:03
4/7 anonim válasza:
Ha a rizikófaktorosra gondolsz én azt 9 hetesen kaptam meg (#1)
5/7 Bella169 válasza:
Élő terhességről csak akkor kapsz papírt amivel mehetsz a védőnőhöz ha már van szívhang.
Ekkor kapod meg a rizikóbesorolást is.
4 hetesen még nincs szívhang, viszont 2 hét múlva 6 hetesen már nagy eséllyel lesz.
Én 7+1 hetes voltam az első uh-n és akkor már jól halható volt a szívhang és jól látszott a pulzálás.
6/7 anonim válasza:
bocsi, hogy belekérdezek, de milyen rizikóbesorolás? én sztk-ban voltam 4 majd 6 hetesen, (akkor azt hittem, hogy 6 hetes vagyok, késői ovuból fogant) azóta magánba járok, de nekem ilyen rizikós papírt sose adtak...
7/7 Bella169 válasza:
Utolsó:
A rizikó besorolás egy a4-es formanyomtatvány, amit a nőgyógyásznak ki kell töltenie.
A lényege hogy alacsony vagy magas kockázatú e a terhességed.
Magas kockázatba esel, ha 18 év alatt, vagy 40 év felett vagy, ha dohányzol, ha iszol ..... stb.
Ebből egy példányt a védőnőnél is le kell adni.
Szerintem a magándokid azt hiszi kaptál már ilyet az sztkba. Szólj neki, hogy még nem kaptad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!