Tünetek vannak de a teszt negatív. Lehet hamar teszteltem?
Figyelt kérdés
3 éve teherbe estem de sajnos nem maradt meg a baba, lelkileg nagyon megviselt. Utána 2,5 évig szedtem fogamzásgátlót amit már 7 hónapja abba hagytam. Kb 3 hónapja úgy döntöttünk párommal hogy itt az idő a babára és elkezdünk próbálkozni. Utolsó menzeszem juni 16-án volt hamarabb jött meg 2 nappal és nem volt olyan intenzív mint szokott. Általában ovuláció környékén szoktunk szeretkezni. 4 napja igen csak furán érzem magam. Hányinger, szédelgés, alhas feszülés, alhas jobb oldalán görcsös fájdalom, zabálási rohamok, mellbimbó hámlás, érzékenység. De a teszt negatív. következő menstruációmnak Juli 13 kéne lennie. Válaszokat előre is köszönöm.2016. júl. 3. 10:58
1/14 anonim válasza:
Véleményem szerint ez még nagyon korán volt. Max elotte par nappal szabad tesztelni. Addig csak valami mast érzel szerintem.
2/14 anonim válasza:
Szia. Valoban igen hamar teszteltel, szedsz folsavat es E vitamint? Nagyon sokat segit , ha igen. Foleg abban h megtapadjon es megmaradjon. Tesztelj mondjuk egy nappal keses előtt. Max ket nappal. Facelle teszttel!! Nekem keses elott 3nappal mutatta a babòt!:)
3/14 anonim válasza:
Nem tudom mitől vannak ilyen tüneteid, de a ciklusod 18. napján furcsa lenne + teszt. Inkább a peteérés tolódhatott ki.
Nem lehet hogy görcsösen figyeled magad? Én is csináltam egy időben és egész elképesztő tüneteket produkáltam baba nélkül.
Mindemellett ez a hónap még nem esélytelen picit sem, csak ki kell várni az idejét...
Kívánom, hogy mielőbb egészséges kisbabának örülhessetek!
4/14 anonim válasza:
Tünetek a 18. napon?
En is éreztem, hogy valami más, és pozit is teszteltem, a nemvárt előtt 2 nappal. Nagyon korán teszteltél, ez még semmit nem jelent.
Vegyél facelle tesztet a rossmannbol, és várj meg legalább egy hetet.
Drukkolok!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gabriel tesztet használtam. E és D vitamint szedek jelenleg. Meglehet hogy jobban figyelek mint kéne (görcsösen) kicsit félek hogy megismétlődik a múlt. azért csináltam meg a tesztet most mert mit írtam nem szokványos volt a menstruációm. Anyukám 3 hónapos terhes volt velem és volt valamennyi vérzése, gondoltam veszíteni nem veszítek vele. Meg várom a 13-át és meglátjuk mi lesz.
2016. júl. 3. 11:35
6/14 anonim válasza:
Gabriel (meg Xepil) nekem sosem valt be . Csak a netrol rendelt one step. Es a facelle.
7/14 anonim válasza:
Ezt jó lenne elfelejteni, hogy ilyen meg olyan tüneted van. Két érdemi tünet van: a menstruáció késése és a pozitív terhességi teszt. Neked egyik sincs. Nem is tudom, hogy 10 nappal a menstruáció előtt mégis mi a fészkes úristenre számítottál? Minden, amit fenn felsoroltál, mint tünet, az puffadás, gyomorrontás, reakció az időjárás változására vagy ezer más dolog lehet. De hogy terhes egyelőre nem vagy, az holtbiztos.
8/14 A kérdező kommentje:
7.-ik válaszolónak: már megbocsáss, de neked csak két érdemi tüneted volt semmi más?
2016. júl. 4. 21:26
10/14 anonim válasza:
9# tudod mit jelent tisztelni masok tapasztalatait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!