26 hetes terhes vagyok és alig tudok mozogni mert ugy érzem mint ha ott lent fájna. Ez baj lehet? Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem csak nyom egy ideget a bab! Folyamatos a fájdalom vagy időszakos? Azért az orvosodnak feltétlen említsd meg, illetve ha elviselhetetlen lesz, célszerű legalább az ügyeletre bemenni.
28 hkm
Szia!
Én is 26 hetes vagyok, és ugyanez a bajom, mint Neked. Napok óta alig bírok aludni, mert amikor átfordulok egyik oldalamról a másikra, akkor nagyon fáj lent. Öltözködni is nehéz, pl. amikor fel kell emelnem a lábam, amikor a gatyába akarok belelépni. Vagy ha sokat ülök, és felállok, akkor eleinte menni is fáj.
Én kedden voltam orvosnál, aki ultrahanggal megnézett. Minden rendben, nálam annyi volt, hogy most fordult be a baba (eddig farfekvéses volt), és pont ahol mutattam az orvosnak, hogy fáj, ő mutatta az ultrahangon, hogy ott épp a baba feje van most. Nálam valami ideget nyom sajnos, ezért fáj. Néha áthelyezkedik, mert még van helye, akkor sokkal jobb. De biztonság kedvéért kérdezz rá te is mindenképp!
28 hetes vagyok és hetek óta ugyanazt érzem, mint az előző válaszadó. Nekem a bal lábamat kínszenvedés felemelni, ha öltözködöm és a fordulás az ágyban.. Mintha 100 éves lennék :)
Sajnos ez normális és eltarthat a végéig :(
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!