Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is több lett az anyajeg...

Másnak is több lett az anyajegye a terhesség alatt, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
eszméletlenül sok van,ilyen apró kicsi barna.(nem szemölcs ami kidudorodik,hanem ez sima,csak barna)Terhesség előtt is volt,de nem sok,most meg néztem zuhanyzás előtt,és alig hittem a szememnek,megse lehet számolni,annyi van...:(A mellkasomon,hasamon,kezemen,és az ARCOMON ami a legjobban "idegesít":( Másnál is van így?Normális ez?Elfog tűnni,vagy ez már így marad?Az anyajegy meg a pigment folt között mi a különbség?Csakmert nemtudom hogyha nyáron napozok majd azért,akkor amik az arcomon vannak,erősebbek lesznek,vagy több lesz a naptól?Mert azok anyajegyek.Vagy a naphoz nincs köze?Mert azért szeretnék majd néha napozni,az arcomat is:S A magas faktorszámú naptejtől(ha azzal kenem) is ugyanúgy kijöhetnek ezek a foltok?Bocsánat a sok kérdésért,csak nemtudom ezeket hogy van.Köszönöm ha válaszoltok.(24h)
2010. ápr. 27. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is több lett, pici barna, bár azért nem olyan rengeteg, de észrevettem. Nem múltak el. (Nem a naptól, mert ez télen volt.)És mellé az utolsó hónapban májfolt is kijött a homlokomon, amit azért kenek azóta is mindig 50 faktoros naptejjel, mert állítólag sokat tud erősödni a fénytől. :( Szerintem legyél óvatos a napozással, és mindig kend be Magad magas faktorszámú krémmel.
2010. ápr. 27. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

A pigmentfolt az lenyegeben egy resz a boron ami erosebben festekezett.

A pigmentfoltok koze tartoznak az ugynevezett anyajegyek is.

A majfoltot pl kozmetikus kezelheti azaz eltuntetheti/halvanyithatja.

A hormonhaztartas megvaltozasaval/felborulasaval jelentkezhetnek a kismamakon hiperpigmentalt (anyajegy es majfolt)reszek.

Ne aggodjatok ez normalis!!

De elmulni nem fognak maguktol.

Ami a kismamaknal meg surun jelentkezik az az ugynevezett szeplo amit tudnak halvanyitani ugyan ugy mint a majfoltot.

Remelem tudtam segiteni.

egy kozmetikus akinek 2.5 honapos a kislanya es szintes pottyos lett :)

2010. ápr. 28. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Már a harmadik babámat várom és annyira tele vagyok anyajegyekkel hogy engem is nagyon zavar. Az biztos hogy el nem fognak mulni, de ha nyáron egy kicsit lebarnulok akkor nem látszanak annyira.
2010. ápr. 28. 13:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)2.válaszoló,így hogy írtad,az arcomon szeplők vannak,nem is anyajegyek:) :( Hát remélem a naptól nemjön ki jobban..:S
2010. ápr. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!