Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez az érték a...

Szerintetek ez az érték a normál határon belül van vagy menjek el kombinált tesztre? 13 hét 4 napos terhesség,2,8 mm tarkóredő.30 éves vagyok.

Figyelt kérdés

2018. jan. 10. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:

3mm-ig jó.

Ha téged megnyugtat, csináltassátok meg a kombináltat, csak egy vérvétel az egész, nincs mellékhatás. (az integrált meg 2vérvétel)

De nyilván jelezték volna, ha probléma lenne.

Miért merült fel benned, h ez nem jó?

2018. jan. 10. 14:58
 2/9 A kérdező kommentje:
A Péterfyben voltam és a koromra hivatkozott a szonográfus, hogy már 30 vagyok, érdemes megcsináltatni.
2018. jan. 10. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy már kicsúsztál az időből a kombinált teszthez, 13+6 napig csinálják.
2018. jan. 10. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Mivel jócskán túl vagy a 12. héten, szerintem normális, elvileg minél idősebb a terhesség, annál vastagabb a magzat méretei miatt is. Ilyenkor még napok is sokat számítanak.
2018. jan. 10. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Én időben mentem az uh-ra az orvos kiírása szerint. Ennyit nőtt 3-4 hét alatt. A terhes vitamint 8 hetesen kezdtem el szedni. Karácsonykor ettem rendesen, biztos ezért is nagyobb a pici.
2018. jan. 10. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem, én a terhességi korra gondolok, úgy értem, hogy idősebb a baba. Tehát nem kerek 12 hetesen voltál, hanem a kérdésed alapján 13+4. Mert ez már elég sokat számíthat.
2018. jan. 10. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, 13+4.
2018. jan. 10. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért a beigli meg a terhesvitamin miatt nem nő a baba, kb eddig egy ütemben fejlődnek ilyenkor. Ha az uh szerint nagyobb akkor korábban fogant.
2018. jan. 10. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmi köze a vitamun ak é bejgkinek a baba növekedéséhez..

A válaszadók a korára írták.

Én is 30 vagyok, a doki nekem is javasolta, de nem a korom miatt (szerinte ez 38 körül ugrik nagyot.) maga is végez kombinált integrált t és Prena tesztet is a Czeizelben.

Én megcaináltatnám ha még lehet.

1 nagyon megnyugtató

2 az UH nagyon alapos. Fotókkal, ha kéred viseóval

3. Mindent elmagyaráznak, a gyomor, a húgyhólyagtól a köldökzsinórvan lévő erekig

2018. jan. 11. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

12. heti kombinált teszt eredmény. Szerintetek jó? Vagy mik azok az értékek amik jók -tól . -ig. PAPP-A : 10490 miu/L,1,49 MoM Szabad B-hCG : 20,60...

Kockázat Down kór előfordulására : 1:12000 Kockázat az Edwards kór előfordulására : 1:31000 Mégis elküldött a doki genetikai vizsgálatra, bár a beutalóra azt írta, hogy az "Anya életkora miatt" 36 éves vagyok....lehet baj???

Ha jó a tarkóredő és van orrcsont, fiatal is vagyok, akkor is lehet rossz eredménye a kombinált tesztnek?

Akkor mi miatt jöhet ki rossz eredmény? Van aki így járt? Mi lett végül?

Kombinált down szindróma kockázatbecslés.2,6mm-es tarkóredő 1:566-os köztes kockázatú down?

Sziasztok Sajnos ismét probléma merült fel a terhességemmel kapcsolatban, ugyanis a 12. héten a tarkóredő 2,6 mm volt. Ma elmentem kombinált szűrésre, melynek az eredmény Free bhch 1,11 MoM Papp-A 0,46MoM. (12 hét 4 nap) Életkor kockázat 1:812 Számított kockázat:...

Történt valakivel ilyen?

12 hetes ultrahangon vastagabb tarkóredő mérés, közben a szonográfus egyfolytában azt mondta, hogy tiszta homály és sötét a kép, alig lát valamit, mért 3,3-at és 3,6-ot is, úgy meglökdöste szegény babócát azzal a "bottal", hogy azt hittem a számon jön ki az az izé. :(...

Kecskeméti kismamák! Van itt valaki, aki jövő héten megy genetikai tanácsadásra?

Nincs kedvetek beszélgetni, kicsit erősíteni egymást? Én kicsit el vagyok kenődve, vastagabb nyaki redő miatt javasolták... Még semmi sem biztos, de félek. :-(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!