Szerintetek ez az érték a normál határon belül van vagy menjek el kombinált tesztre? 13 hét 4 napos terhesség,2,8 mm tarkóredő.30 éves vagyok.

válasza:3mm-ig jó.
Ha téged megnyugtat, csináltassátok meg a kombináltat, csak egy vérvétel az egész, nincs mellékhatás. (az integrált meg 2vérvétel)
De nyilván jelezték volna, ha probléma lenne.
Miért merült fel benned, h ez nem jó?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Semmi köze a vitamun ak é bejgkinek a baba növekedéséhez..
A válaszadók a korára írták.
Én is 30 vagyok, a doki nekem is javasolta, de nem a korom miatt (szerinte ez 38 körül ugrik nagyot.) maga is végez kombinált integrált t és Prena tesztet is a Czeizelben.
Én megcaináltatnám ha még lehet.
1 nagyon megnyugtató
2 az UH nagyon alapos. Fotókkal, ha kéred viseóval
3. Mindent elmagyaráznak, a gyomor, a húgyhólyagtól a köldökzsinórvan lévő erekig
Kapcsolódó kérdések:
Kockázat Down kór előfordulására : 1:12000 Kockázat az Edwards kór előfordulására : 1:31000 Mégis elküldött a doki genetikai vizsgálatra, bár a beutalóra azt írta, hogy az "Anya életkora miatt" 36 éves vagyok....lehet baj???
Akkor mi miatt jöhet ki rossz eredmény? Van aki így járt? Mi lett végül?
Sziasztok Sajnos ismét probléma merült fel a terhességemmel kapcsolatban, ugyanis a 12. héten a tarkóredő 2,6 mm volt. Ma elmentem kombinált szűrésre, melynek az eredmény Free bhch 1,11 MoM Papp-A 0,46MoM. (12 hét 4 nap) Életkor kockázat 1:812 Számított kockázat:...
12 hetes ultrahangon vastagabb tarkóredő mérés, közben a szonográfus egyfolytában azt mondta, hogy tiszta homály és sötét a kép, alig lát valamit, mért 3,3-at és 3,6-ot is, úgy meglökdöste szegény babócát azzal a "bottal", hogy azt hittem a számon jön ki az az izé. :(...
Nincs kedvetek beszélgetni, kicsit erősíteni egymást? Én kicsit el vagyok kenődve, vastagabb nyaki redő miatt javasolták... Még semmi sem biztos, de félek. :-(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!