Van itt olyan magányos, esetleg lelki gondokkal küzdő lány vagy fiú, aki szívesen kiöntené a lelkét, szeretne tanácsot kérni de nincs kitől? 22/f hasonló helyzetben
Mi a tanacs? Menj ismerkedni
Szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Egyetlen sport, amit valaha csináltam, az a köteles falmászás volt. Saját testsúlyommal megbirkózok, nem vagyok harmatgyenge, de túlságosan izmos sem. 174 cm vagyok és 66 kg. Volt egy időszak, amikor rendszeresen emelgettem decathlonos súlyzókat otthon egyedül...
Stresszmentes, nagyon boldog, laza életet szeretnék egy ugyanígy gondolkodó nővel. (32 éves férfi vagyok.)
Van valaki aki tetszik és ismerem régóta.Tudom hol lakik és időnként le utazom abba a városba és sétálok egyet mert megnyugtat.(nem gyakran teszem)és valahol eljátszok a gondolattal milyen lenne ha pont látnám őt.Egyszer meg is történt de ő nem vett észre.Mosolyogtam...
Hónapok óta húzódik ez az állapot. Nem vettem komolyan. Most ott tartok, hogy nem tudok felkelni. Folyamatosan sírok. Nem érdekel az égvilágon semmi! Küzdeni akarok, de egyedül nem megy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!