Megpróbálom a lehetetlent, de kapcsolatot keresnék itt! Van olyan fiatal hölgy aki vevő lenne ilyesmi célú ismerkedésre?
Első sorban természetes csak beszélgetés, hogy egyáltalán van-e szimpátia.. Anélkül amúgy is nehéz lenne.
Rólam röviden és felületesen:
25 leszek pár héten belül.
Pest megyei vagyok, Budapesten szeretem a legtöbb időt tölteni.
173 cm vagyok (sajnos nem egy égimeszelő)
76 kg (Ez még csökkenőben)
Szóval átlagos test(Nem pocakos apu)
Barna haj, barna szem, világos bőr
Barátaim, ismerőseim szerint nem egy Kalvin Klein modell, de jóképű.
Inkább introvertált személyiség vagyok. Nem járok bulikba, vagyis igen, de kb csak dolgozni.
Jobban kedvelem a kis társasági/kettesben szervezett programokat. Szeretek kirándulni, sétálni, moziba, színházba járni. De bármilyen kiállítás vagy múzeum is szóba jöhet. De egy otthon bekuckózós filmezést, közös főzést, vagy bármilyen társasjátékot sem vetek meg.
Ideálom alapvetően nincs.
Szóval, lehetsz szőke, barna, festett, rövid, hosszú hajú. Sportos, vagy picikét husisabb. De akár Szemüveges, tetovált, piercinges is. Igazból talán annyi kikötésem lenne, hogy ne legyél nehezebb nálam.(Igen gonosznak tűnhet... De azért, ha lehet szeretném felkapni néha a párom.)
Illetve ne dohányozz kérlek.(De ha épp leszokásban vagy, akkor természetesen belefér!) Alkohol is belefér, én is szoktam néha.
Köszönöm mindenkinek aki ír/válaszol a kérdéshez. (Igen.. Trollok is jöhetnek, úgy is lesz aki nem bírja ki. Nyugodtan élje ki magát itt mindenki akit csak szeretné.)
#19-es
Oh, tudom, hogy a netes ismerkedés az egyik legnehezebb formája az egésznek. Voltak már kapcsolataim melyek vagy élőben való találkozás után, vagy az online térben való megismerkedés után születtek.
Pusztán, egy ideje nincs senkim, s gondoltam kipróbálom magam ezen az oldalon. Kíváncsi voltam itt mi a helyzet, mivel hallottam innen sikersztorikat. :)
Szóval, nem esem kétségbe ha innen nem lesz semmi. Mivel, van más lehetőségem is nyugodtan ismerkedni. :)
Szia. Ha még aktuális nekem írhatsz. :D
(pestmegyei 25/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!