Gyári bontott vagy utángyártott alkatrész? Teljesen mindegy, hogy mit nézünk. Kaszni vagy elektronikai alkatrész. Te melyiket vennéd?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hogy lehet ilyet, így kérdezni?
Az autó tulajdonosa által elvárt minőség szerint.
Magamnak, attól függően, hogy mire:
- boltba járósnál, ahol a cél csak a használhatóság illetve műszaki-n menjen át: amelyiket olcsóbban tudom beszerezni
- munkához, ahol látják: a jó, szép, megbízható alkatrészeket. Ha az utángyártott ocsmány, de a használt jó, akkor evidens a választás.
Fejtsd ki ezt a kérdést.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A noname olajfilter 1.500Ft, a MANN meg 5-8000Ft. Külsőre mindkettő sima papírfilter egy műanyag cső köré építve. Tényleg van közöttük számottevő különbség, vagy csak a nevet kell megfizetni?
11 mm a váltórúd szóval ilyen furattal kellene váltógomb, ha valaki tudja honnan szerezhetek be olyat ami passzol rá, akkor kérem, hogy írja le! KÖSZÖNÖM!
Melyiket érdemes előnyben részesíteni? A kézikönyv azzal van tele, hogy a gyári olajat kifejezetten ehhez a motorhoz tervezték, a gyártó és azok akik tervezték az autót nyílván jobban tudják mi a legjobb az autónak. Ezzel én is így vagyok. Viszont van aki azt...
Pl: Fai,autoomega,depo... stb. Elvileg ezeknek az olcsóbb gyártóknak is megvan a minősítése hogy alkatrészeket forgalmazzon. Pl Unixnál,Bárdinál,Kovács... stb. Mennyivel jobb egy Contitech vezérlés szett mit. Egy FAI például? Ok hogy a neve, de azon felül?
VW Touareg 3.0 2008 vagy Suzuki Grand Vitara 2007? Valaki azt mondta nekem hogy a japán kocsikhoz drága az alkatrész...
Mindegy melyiket veszem? Elvileg ugyanaz a papír van benne nem? Az autó amúgy egy 2000-es évjáratú Swift.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!