Volvo S60 2.4 d5 automata váltó lehetséges hiba?

válasza:Próbáld cserélni a váltóolajat. Ha otthon csinálod, ehhez szükséged lesz Volvo VIDA olvasóra. Ha nem, akkor Volvo szervizbe vagy Volvo váltókra specializálódott helyre kell vinned. Sajnos általános hibakódolvasók nem működnek.
Előfordulhat, hogy csere után csúszni fog a kuplung. Ebben az esetben a váltód már a végét járta, rövid távon megadta volna magát egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Arra gondolok amikor a kormány mögött vannak a kis pedálok
Meg kb mennyi pénzbe kerülne összesen?
Szia! Vam egy 1996-os E-Class 3000-res sima szívó dieselem. 4 sebességes automata váltó van benne, de van egy 1999es donor hozzá, amiben 5 sebességes az automata. Elvileg a 2 autó teljesen ugyan az (w210), csak a kobcenti és a fokozat szám más. Ha kicseréltetem,...
Elsősorban az automata váltós Suzuki Wagon R+ tulajdonosok véleményére vagyok kíváncsi a problémámmal kapcsolatban. Néhány hónapja vásároltam egy ilyen autót, az első időszakban 8-9 liter közötti fogyasztásokat mértem 100 kilométeren, de ez az utóbbi 2 hétben...
Van egy 1996 os e osztaly, w210 es mercedesem (300 D) . Elvileg most 4 sebesseges automata, de 5-ot irnak a papirján. A váltó körüli fa burkolat is teljesen mas színű, mint a muszerfal tobbi részén. De van egy ugyan ilyen autó, csak 99-es évjárat es nem 3000...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!