Melyik a jobb gumi taurus vagy barum?

válasza:

válasza:Mindkettő egy felsőkategóriás márka középkategóriás almárkája. A Taurus a Micheliné már néhány évtizede (eredetileg viszont magyar márka, remélem ezt tudjuk), míg a Barum a Continentalé. Nincs igazából különbség az ilyen márkák között, én mindig bátran ajánlom ezeket, bármelyik és mindegy tökéletesen megfelel az átlag autós számára.
Egy lapon említhető még egyébként ezekkel a márkákkal a Riken (szintén Michelin), Semperit (szintén Continental), Dayton (Bridgestone), Fulda és Sava (Goodyear) és Laufenn (Hankook). Ezeknek a nagy gyártóknak vannak egyébként egy csomó más kisebb márkáik is, én most csak az itthon népszerű(bb) és kapható márkákat soroltam. Ezek közül bármelyiket veheted, mindegyik ugyanaz a kategória és nagyjából ugyanolyan jó mind.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Körülbelül 80km/h-tól felfelé remeg az egész kasztni. De csak akkor ha jobban nyomom a gázt. Ha finoman tartom a sebességet akkor semmi. Gázelvételre, ha gurul az autó szintén semmi zaj. Csak hirtelen gyorsításra 80 felett. Szilentek, lengőkarok újak. Gumik zsír...
Lehet közlekedni kocsival úgy, hogy csak az első kerekeken cserélek gumit télire ? Első hajtású kocsinál, a hátsó tengelyen nyári marad. Nem sokat használom télen a kocsit.
Opel meriva B. Sosem láttam ezt a jelzést eddig. Csak felniket cseréltem. Alu nyári le, acél téli fel. Azóta világít a jelzés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!