Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb gumi taurus...

Melyik a jobb gumi taurus vagy barum?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 02:45
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
BARUM
2020. dec. 2. 03:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Az mennyire jó gumi? és a taurus hozzá képest sokkal szarabb?
2020. dec. 2. 06:04
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Taurust nem ismerem, még nem használtam. A Barum egy teljesen jó ár-érték arányú középkategóriás gumi.
2020. dec. 2. 07:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő egy felsőkategóriás márka középkategóriás almárkája. A Taurus a Micheliné már néhány évtizede (eredetileg viszont magyar márka, remélem ezt tudjuk), míg a Barum a Continentalé. Nincs igazából különbség az ilyen márkák között, én mindig bátran ajánlom ezeket, bármelyik és mindegy tökéletesen megfelel az átlag autós számára.

Egy lapon említhető még egyébként ezekkel a márkákkal a Riken (szintén Michelin), Semperit (szintén Continental), Dayton (Bridgestone), Fulda és Sava (Goodyear) és Laufenn (Hankook). Ezeknek a nagy gyártóknak vannak egyébként egy csomó más kisebb márkáik is, én most csak az itthon népszerű(bb) és kapható márkákat soroltam. Ezek közül bármelyiket veheted, mindegyik ugyanaz a kategória és nagyjából ugyanolyan jó mind.

2020. dec. 2. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Barum a legjobb az olcsó gumik közül.
2020. dec. 2. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Taurus van de nagyon jó.
2020. dec. 2. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se rossz alapveőten.
2020. dec. 3. 04:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Megkapta a kocsi a 4 uj Barum gumit:)
2020. dec. 3. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Ez a féltengely lesz?

Körülbelül 80km/h-tól felfelé remeg az egész kasztni. De csak akkor ha jobban nyomom a gázt. Ha finoman tartom a sebességet akkor semmi. Gázelvételre, ha gurul az autó szintén semmi zaj. Csak hirtelen gyorsításra 80 felett. Szilentek, lengőkarok újak. Gumik zsír...

Téli gumi használat ?

Lehet közlekedni kocsival úgy, hogy csak az első kerekeken cserélek gumit télire ? Első hajtású kocsinál, a hátsó tengelyen nyári marad. Nem sokat használom télen a kocsit.

Gumi csere után "alacsony guminyomás" jelzést ad az autóm! Miért?

Opel meriva B. Sosem láttam ezt a jelzést eddig. Csak felniket cseréltem. Alu nyári le, acél téli fel. Azóta világít a jelzés.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!