Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás...

Melyik a jobb választás megbízhatóság, menetdinamika, ár-érték arány szempontjából?

Figyelt kérdés

Mindegyiknél a 2009-2010 körüli évjáratokra gondolok.

Nagyon-nagyon max. 1.4 millióig, névre írva, itthoni forgalomba helyezésű autóra számolva.

2021. febr. 22. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Hyundai I30 1.4 109 le
Renault Clio (+Grandtour) 1.2 TCE
Renault Clio 1.4 16v
Fiat Bravo 1.4 16v - sima
Fiat Bravo 1.4 T-jet
Fiat Punto 90 le-s
Kia Ceed 1.4, 1.6 EX
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
kia és-vagy hyundai a többit nem szabad megvenni
2021. febr. 22. 10:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgy tudtam hogy a Hyundai a minőségibb, erre fel a Kia-k drágábbak... A Rio-t kifelejtettem a listából, de mindegy is, mert árban azok is ott vannak.

És milyen érdekes, a hahu és a marketplace is, dízelekkel van tele, úgy unom már, szereltetni szeretnek az emberek tankolni már nem annyira? Vagy addig használják míg jó azt' utána elpasszolják megkíméltként... Benzinesek 5-600 ezerrel is többért kínálják, 1.3-1.4 mFt a tizenhárom évesekért? Nem mintha bajom lenne a korával, csak a korrózió...

Ráadásul amit hirdetnek is benzinesek, 90%-a kereskedésből, aminek a fele külföldi. Szóval nem tudom akkor.

2021. febr. 22. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem tudok kettőt jelölni, kia vagy hyundai.
2021. febr. 22. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

a hyundai a puhább futóműves "kénylemesebb", a kia meg kocsit feszesebb.

anyagminőségben és megbízhatósábgan nincs különbség

2021. febr. 22. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es vok kinek mi a minőség, egy swift után mindkettő az de én a swiftet szeretem akkor is (régit)

dízelt azért vesznek mert valóban kevesebbet mennek a kútra de ez csak illuzió az is befalja az üzemanyagot

2021. febr. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

1.4 tsi motorokkal szerelt vw k mennyire jók ?

Egy golf 6 az alany 1.4 tsi 122lo Vásárlásán gondolkozom mennyire megbízható mennyi a lánc csere ..stb minden érdekel ezzel kapcsolatban

Mennyire megbízhatóak a (motorikusan és futóművileg felújított) 60-as évek végi, 70-es évek eleji Chrysler Imperialok, Lincoln Town Car-ok és a...

Azoktól kérdezném (vagy ha ti tudtok ismerősei körben ilyenekről, akkor írhattok ti is), akiknek napi szinten használatban vannak régi autóik. Akik túlféltik, emiatt ritkán hozzák ki (a fenti példákhoz képest sokkal szebben és sokkal több mindenre kiterjedően...

Valóban rosszak az újabb Rangerek?

Több helyen is olvastam már hogy az újabb 2,2 TDCI és 3,2 TDCI Rangerek megbízhatatlanok és többet vannak a szervízben mint az úton. Valóban ennyire problémás autó?

A Suzuki vagy a Hyundai/ Kia a jobb, minőségibb autógyártó?

Konkrétabban pl Suzuki Swift vagy Hyundai i20? Mindkettő 2008-as 1.3 illetve 1.25 benzines. Én az i20-asrol rosszakat még nem hallottam. Igaz, a Swift-rol sem, utóbbi esetében a gyenge karosszériat szokták felhozni, ami szerintem igaz volt a "régi Swiftre", de az újabb, 2005-os autókra már nem.

Van igazán megbízható modern autó turbó-benzinmotorral 2.5 millió forintért?

Olyan autót keresek ami benzines mindenféleképpen, turbós mert nekem fontos a nyomaték ne menjünk bele miért, 4 ajtaja van, elképesztően megbízható, fiatalos, és maximum 2.5 millió forint egy rendszeresen karbantartott eredetileg magyarországon üzembe helyezett és nem hosszabb 4650mm nél

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!