Új autónak (időjárás szempontjából) számít hogy garázsban tartom vagy a parkolóban a szabad ég alatt?

válasza:

válasza:Persze. Oké hogy egy nap nem számít, csak mondod ezt az év 365 napján 10-15 évig.....
Mintha egyenként dobálnád kifelé az 5 Forintosokat az ablakon hogy "ez nem számít" és ez így folytatódna évekig.

válasza:Amikor tudod rakd garázsba.
Minél kevesebb uv, csapadék, por éri, annál kevésbé károsodik.

válasza:Eladás szempontjából nagyon sokat számít.
'19ben vettünk egy német hapsitól 2010-es Civic-et, ha tehette garázsba állt vele, a találkozáskor, az autó 3-4 évesnek nézett ki, alku fel sem merült részemről.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából 1 évig egy kertben állna az autóm mozdulatlanul, nincs lehetőségem betonozott részre állni egy csak a füvön lenne. Hogyan lehetne a lehetőségekhez képest a leghatékonyabban védeni a különböző időjárási viszonytagságoktól? Elsőként arra gondoltam, hogy...
Milyen kellékek kellenek, illetve mit csináljak?
Eddig garázsban tartottam az autómat azonban most kénytelen vagyok az utcán hagyni. Legjobban a téli reggeleken való indulásra gondolok.Kinek mi vált be a legjobban? Én arra gondoltam, hogy veszek rá takaró ponyvát és akkor reggelre nem fagy le az autó. Esetleg valakinek van használható ötlete?
Sziasztok. egy kis mazda mx5 NA/NB autót szeretnék venni viszont ha nemtudom megoldani, hogy garázsban tartsam mire számíthatok illetve hogyan tudom megelőzni az esetleges problémákat? Gondolva a Korrózióra, ponyvatető rohadására.
2 hetente szoktunk menni autózni, de akkor sokat megyünk egyszerre. Közben pedig kint áll az autó. Nem tenne neki jót, ha járkálnék vele a 2 hét alatt rövidebb távokat? Vagy bőven elég neki ha kéthetente használom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!