Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen elektromos rollert...

Milyen elektromos rollert vegyek? több lenn

Figyelt kérdés

Nem nagy útra kéne, falun belül használnám, kb 3 utcával odébb mennék vele hetente párszor.

Tehát melyik fajták a legjobbak, legstrapabíróbbak, minőségiek stb...

Ja és ha lehetséges, alza.hu-n kérnék ajánlásokat főleg

2023. aug. 30. 16:13
 1/4 MolotovPunk ***** válasza:
Földes úton rollert? Biciklit vegyél akkor már inkább, az biztonságosabb.
2023. szept. 1. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:
milyen földes úton??? vagy azt hiszed minden falu egy lepukkant sáros környék ahol csak földutak vannak?
2023. szept. 1. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Aovo Pro erre tökéletes lenne.
2023. szept. 2. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:
végül ilyet vettem: Sencor scooter two s60
2023. szept. 2. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Milyen elektromos rollert vegyek mindennapi használathoz?

A mindennapi használat alatt főrészt a suliba, edzésre járást értem.

Milyen elektromos rollert vegyek? (részletek a leírásban)

Nincs jogsim és nem is tervezem letenni mostanában. Olvastam egy törvénytervezetet, ami szerint 25 km/h fölötti sebességet elérni képes elektromos roller segédmotoros kerékpárnak minősülne, a max. 25 km/h-t elérő kerékpárnak. Emiatt szerintem 25 km/h max. sebességűt...

Milyen elektromos rollert vegyek?

Szeretnék venni egy e. rollert. Max. 250 ezret tudnék rászánni, de inkább kevesebbet. Tapasztalatok? Milyet javasoltok? Munkába járáshoz kellene.

Futárkodni szeretnék vele, olyan kene amivel tudok menni napi 120km-t, vagy amivel tudok menni mondjuk 60at és van hozza pót akkumlátor amit csak cserélek ha lemerült az első és tudok menni tovább dolgozni. Jelenleg autóval dolgozom de unom, hogy állandóan a dugóban...

Mihez képest persze de "rutinosabb" rolleres vagyok vagyis a sima m365 be 4000km a PRO ba jelenleg most tartok 6500km nél. Kategoria váltást tervezek és most már vennék egy erősebbet. Amin én gondolkoztam viszont 1 bajom van vele hogy nem "vízálló" az a Kaabo...

Enyhén túlbecsülve a távot napi 35km megtételére kellene, 7kilométeres blokkokban városban használva. Két használat között majdnem mindig lenne lehetőségem tölteni kb. 3-4órát. A napi táv 3/4-ét bicikliúton és úton meg tudom tenni, csak a többi járda. Fontos, hogy ne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!