Milyen elektromos rollert vegyek? több lenn
Nem nagy útra kéne, falun belül használnám, kb 3 utcával odébb mennék vele hetente párszor.
Tehát melyik fajták a legjobbak, legstrapabíróbbak, minőségiek stb...
Ja és ha lehetséges, alza.hu-n kérnék ajánlásokat főleg

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mindennapi használat alatt főrészt a suliba, edzésre járást értem.
Nincs jogsim és nem is tervezem letenni mostanában. Olvastam egy törvénytervezetet, ami szerint 25 km/h fölötti sebességet elérni képes elektromos roller segédmotoros kerékpárnak minősülne, a max. 25 km/h-t elérő kerékpárnak. Emiatt szerintem 25 km/h max. sebességűt...
Szeretnék venni egy e. rollert. Max. 250 ezret tudnék rászánni, de inkább kevesebbet. Tapasztalatok? Milyet javasoltok? Munkába járáshoz kellene.
Futárkodni szeretnék vele, olyan kene amivel tudok menni napi 120km-t, vagy amivel tudok menni mondjuk 60at és van hozza pót akkumlátor amit csak cserélek ha lemerült az első és tudok menni tovább dolgozni. Jelenleg autóval dolgozom de unom, hogy állandóan a dugóban...
Mihez képest persze de "rutinosabb" rolleres vagyok vagyis a sima m365 be 4000km a PRO ba jelenleg most tartok 6500km nél. Kategoria váltást tervezek és most már vennék egy erősebbet. Amin én gondolkoztam viszont 1 bajom van vele hogy nem "vízálló" az a Kaabo...
Enyhén túlbecsülve a távot napi 35km megtételére kellene, 7kilométeres blokkokban városban használva. Két használat között majdnem mindig lenne lehetőségem tölteni kb. 3-4órát. A napi táv 3/4-ét bicikliúton és úton meg tudom tenni, csak a többi járda. Fontos, hogy ne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!