Az normális hogy a kulcs nélküli távírányítóban kb. 4-5 hónapig bírja az elem?
Évente kétszer cseréltem, de egyszerre 3 elemet is szoktam venni, mert egyszer majdnem pórul jártam. Túrázni voltam és éppen este az erdő szélén merült le a kulcsban az elem. Éppen csak betudtam indítani sírva, pánikolva még térerő sem volt hogy segítséget hívjak. Akkor megesküdtem hogy veszek egy konténer elemet, hogy ne legyek megint xarban. 😂
Pótelemet betettem a kulcstartóba is és a kesztyűtartóban van a többi.
Egyébként kulcs van az irányítóban, de az csak az ajtót nyitjta, de startolni már nem lehet.
Jelzi az autó is hogy gyenge az elem, de már túl későn és 2- 3 indítást még sikerül.
Az elem csere kb. 3 perc.
Nektek meddig tart az elem?

Nekem kb. másfél évet bír egy elem.
"Egyébként kulcs van az irányítóban, de az csak az ajtót nyitjta, de startolni már nem lehet."
Ezt nem értem. A kulcs minek a "startoláshoz"? Annak csak az ajtó nyitás/zárás a feladata. Azon kívül vagy kulccsal ( fizikaival), vagy Start - Stop gombbal indítasz.
Nekem a távírányítóba van behelyezve a kulcs, ha lemerül az elem, akkor legalább az ajtót lehessen kinyitni, de startoláshoz startoláshoz a stop- gombbal indítok.
Nem írtam hogy a kulcssal startolok, nem is lehet, mert start gombos az indítás.

"Nem írtam hogy a kulcssal startolok, nem is lehet, mert start gombos az indítás."
Ezért nem értettem.
Ezt írtad:
""Egyébként kulcs van az irányítóban, de az csak az ajtót nyitjta, de startolni már nem lehet.""
Ha már ki van nyitva az ajtó - ami ugye a kulcs fizikai tollával megoldható, semmi sem akadályozza az indítást hiába merült le az elem.
Vagy nem tudod hogy működik az autód, vagy kamu a kérdés.

4.
De akadályozza, hatókörön belül kell lennie a kulcsnak az indításhoz, és ha kifogyott az elem, nyilván nem érzékeli. Te nem tudod, hogy működik ez.

5-ös
Tudom, ilyen autóm van.
Nekem ha már az ajtót nem nyitja, az indítást még engedi. ezek szerint nem minden típus egyforma.
4
Annak minden kamu, akinek nem egyezik a saját igazával!
Azt se tudod mit beszélsz. Fogalmad sincs ezek szerint mi a kulcs nélküli indítás!
➡️ Arra van az ajtó, tessék innen elhúzni, ne idegesíts minket!

"Fogalmad sincs ezek szerint mi a kulcs nélküli indítás!"
Hűha!
Ezt miből következtetted ki?
2024 decemberi Swift-em van, GLX felszereltséggel, automata váltóval. Előtte három kulcs nélkül indítható autóm volt.

1. Nem normális. Nálam 3 éve van az autóm és még nem cseréltem. Az előző 5 évig volt meg és abban se kellett.
2. A legtöbb autónál van opció a mechanikus nyitásra kulccsal, csak jól elrejtve. Lesd meg a kézikönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!