Miért lett ennyire drága a benzin és a dízel is? Nyárra olcsóbb lesz?
Nyáron vettem az autóm, emlékszem akkor még 325 forintért tankoltam benzint, a dízel meg még olcsóbb volt, most meg 350 átlagban a benzin.
Nyárra újra olcsóbb lesz?Vagy meddig drágul?

válasza:

válasza:Biztos, hogy nem lesz olcsóbb. Nemsokára 400 forintos benzint tankolhatunk... :S És ott sem fog megállni.
Emlékszem, nem is annyira régen még 230 forintért tankoltam a pici autómba :)

válasza:

válasza:Igen, sajnos amit ígértek a megválasztott politikusok nem tartják be (nem újdonság) így maradnak az alternatívák addig ameddig valaki nem fogja visszavenni az ÁLLAM nyereségét az üzemanyagon.
Addig
Etanol, autógáz, hibrid.
:(
Pedig ez az 1. autóm, de akkor úgy látszik hamarosan vége a kocsival járásnak.
Megérné etanolátalakítót használnom?
1600 köbcentis benzines az autóm, 7 litert fogyaszt, 240-260 az E85, de úgy tudom hogyha átalakítót veszek hozzá akkor többet is fog fogyasztani mint 7 liter.

válasza:Ez a tüntetés jó lenne, de ez csak úgy működne ha mindenki összefogna és tüntetne, ha csak páran csinálnák akkor nem lenne semmi. A magyarok meg nem összetartóak ahogy észrevettem.
Ukrajnában csak 160 forintnak megfelelő áron van a benzin, én szerintem kiköltözök a határ mellé ha itthon 400 forint lesz, ez legális lopás.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hallottam olyat, hogy a benzinnel jobban indul, gyorsul a kocsi, és jobb a hangja. Meg persze drágább is. De mittudomén ha valaki venni akar 15millás autót, akkor csak jobban megéri a dízel, mert olcsóbb. Vagy hogy van ez az egész, melyiket éri meg jobban venni?
Nézegettem benzin/gázos autókat (~222 Ft/liter), és a nagy köbcentis autók elég olcsón vannak, ahhoz képest hogy mennyit fogyaszt, és mennyibe kerül a gáz. Van valami plusz karbantartás, amit el kéne ezeken végezni, a sima benzinesekhez képest?Nem volt még ilyen autóm,...
Tudom költői kérdés... de melyikkel járnék jobban? Kb 5 éves kombit keresek.
Megér majdnem+300ezret a dízel?
Vélemények, tapasztalatok, érvek, ellenérvek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!