190-es gyorshajtásért a belvárosban (Pesten) mennyit kaphatok?

válasza:Az ilyen észlényeknek nem ártana, ha kicsi fizikát is tanulnának.
Ugyanis a fék NEM azonnal állitja meg az autót, van egy úgynevezett FÉKÚT is, ami a sebességtöl függ, méghozzá négyzetesen. Ez annyit jelent, hogy 120 km-es sebességnél NÉGYSZER annyi, mint 60-nál. Ez független attól, hogy mennyire jók a fékek, ez az a minimum, ami alat megálhat a kocsi.
Aki lakott területen ilyen gyorsan megy, annál csak szerencse kérdése, hogy mikor üt el valakit. Az ilyenektöl végleg elvenném a jogositványt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:190-el... tényleg...
Erre már nem lehet mit írni... Tényleg a gyalogos a hibás, ha elütik 190-el... Istenem...

válasza:Szerintem te voltál ez a nagy király, nem valami haverod.
Mi van, kicsi a farkad, apád molesztált gyerekkorodban, nincs sikered a csajoknál, vagy mit akarsz ezzel kompenzálni? Kurv@ nagy tudás kell egy pedált nyomni, meg egy kormány tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Csekket nem kaptam még.
Tegnap Debrecenből indultam el Miskolc felé az autópályán, volt matricám. Közeledett egy emelkedő híd, ki volt táblázva hogy 90-el lehet menni, 100-al mentem, vagyis még annyival sem, mert rossz a mutató az autóban olyan 5-6 km/órával tehát kb 95-tel mehettem, nah de a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!