Ha otthon tanulom meg a kreszt menynit spórolhatok?
www.18mk.hu
én ide mentem, és 90 alatt megúsztam az egészet, mondjuk egyszer se buktam és az elsősegély is már megvolt.
előző voltam
A KRESZT meg lehet tanulni otthon, könyvből és majd mész a számitógépes (elméleti) vizsgára.
Eleve nem jó ugy hozzáállni h "mennyit spórolhatok". Akinek nincs pénze az ne tanuljon vezetni. Bocs, de igy van! Ezen akkor lehet spórolni, ha az embr neki se áll. Ha nagyon látszik rajtad még meg is szivatnak, és nemhogy spórolni nem sikerül de sokkal többe lesz. Azt javaslom ne spórolj a vezetni tanuláson.
A KRESZT otthon könyből megtanulhatod, de az is jobb úgy ha voltál tanfolyamon mert sok olyan dolgot elmondanak ami segit a vizsgán. Ha a tanfolyamot kihagyod spórolásból ezekről az infókról nem fogsz tudni és esetleg megbuksz akkor mármajdnem ugyanott vagy. Nem ezen kell spórolni! Vizsgázni pedig mindenből hivatalosan el kell menned. KRESZRE a Közlekedési Felügyelethez és utána a gyakorlati, elsősegély, forgalmi vizsgákra. 150-be benne van egy jogsi, ha elsőre sikerül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!