Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Quad Probléma. Segítséget...

Quad Probléma. Segítséget kérnék. (? )

Figyelt kérdés
Quadom nemindul. Gyertyát megpucoltam, aksit feltöltöttem tudni illwk már fél éve nemvolt beindítva... Valaki tudna segíteni h mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm.:)
2012. febr. 10. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Első körben nézd meg van e szikra, illetve a gyertya hézagolását.

Második körben nézd meg kap e brenyát, (amikor rugdosod benzines e a gyertya vagy nem.

Harmadik körben nézd meg a légszűrőt, kap e levegőt normálisan.

2012. febr. 10. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Még annyit elsőnek, hogy egy másik gyertyával is próbáld meg, mert ez lehet, hogy nem hajlandó nyomás alatt dolgozni.
2012. febr. 10. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk ha lerobban nem indul a motor először megnézem van-e szikra. Aztán ha az van akkor rakok egy pici benzint a hengerbe a gyertyanyíláson át. Ha szikra volt és kis + benzintől indul akkor üzemanyag probléma. Ha nem akkor más a gond.
2012. febr. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Letoltottem a need for speed the run! Legyszi valaki segitsen! . Ha jol ertem akkor a DirectX-el van problema? Koszi elore is a segitseget!

Failed creating D3D device of at least version 10. 0 on adapter "NVIDIA GeForce 9800 GT (Microsoft Corporation-WDDM v1.1) " with driver "Unknown"Error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED. This is typically caused by not having the minimum required DirectX support in the GPU. For...

Szerintetek minek kér valaki segítséget, ha úgyse fogadja meg azt?

Sziasztok! Megfigyeltem, hogy sokak, akik segítséget kérnek, nem is akarnak igazán változtatni a helyzeten. Akár élőben, akár neten számtalan olyan alkalommal találkoztam, hogy valaki így meg úgy sajnáltatta magát, hogy neki milyen rossz, de amikor a javulás...

Kis kutyusunkkal nagy probléma van. Kérhetnék egy kis segítséget?

Szörnyen rossz spániel kutyusról van szó. Persze lett nevelve, meg korábban is volt kutyánk (Berni pásztor), de vele semmi gond sem volt. Ezzel szemben a kis spániellel rengeteg probléma van. Kb 7 esztendős, viszont rendszeresen lop kaját, amiből szüleimnek elege lett....

Segítséget kérnék! A probléma az hogy az eszközkezelőben tiltva lett a dedikált videokártya és semmi kép nem jelenik meg?

Van benne még egy geforce gt 520m 1gb-os kártya!Újraindítás után sem! Indítás után semmi kép csak rendszer hangok és ennyi! Fontos adatok lettek mentve a vinyóra és félő hogy szervíz során megsemmisülnek!?

Gyógyszer probléma, kérhetnék egy kis segítséget?

Sziasztok, az lenne a kérdésem/bajom, hogy már gyerekkorom óta nem bírok lenyelni tablettákat(gyógyszereket) és most innom kell Aknenormin-t ami eltünteti a pattanásokat, és kilyukasztani nem lehet féléven keresztül ,mert veszélyes. mit tehetnék ?? Köszönöm előre is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!