Van egy simson s51-es mocim új a blokk közép a szimeringek mind, a csapágyak fúrott hengerr 38.48-asra új főtengely új kuplung, új lendkerék és mégis?

válasza:

válasza:Alapjáraton nem nyávog? Te raktad össze?
Otthoni "szakik" gyakran elkövetik azt a hibát,hogy a kuplungkosárhoz kapcsolódó hajtásfogaskereket fordítva teszik fel.
Ilyenkor meg tud szorulni,sőt,hazavágja magát a kuplungkosarat is...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha a gyújtásoldalon megy tönkre ha a kuplung oldalon megy tönkre.
Van egy S51-es Simson blokkom, amibe reszeltem egy éket. Igen ám, de elnyírta és most bele van ragadva, mit tudnék vele csinálni? Próbáltam csavarhúzóval hátulról kiütni, de nem jött...
Szimeringcsere miatt szedtem szét,csapágyakhoz nem nyúltam és nem is ütögettem a főtengelyt szerelés közben,mégis úgy érzem,hogy nehezebb kézzel átforgatni a főtengelyt mint előtte.
Sziaszokt! Valaki tudnak nekem segíteni, hogy Miskolcon, vagy annak közelében hol köszörülnek autóba főtengelyt, és hol bővítenek, políroznak hengerfejet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!