Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ladások zsugormotor építésnél...

Ladások zsugormotor építésnél hogy oldjátok meg azt a problémát hogy a gyári dugattyú szoknyája a csapszeg alatt alsó holtpont előtt beleér a főtengely sonkájába és így nem fordul át a motor?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudtommal leesztergálják a fölösleget, meg nem rövidítik meg annyira a hajtókart. Vegyél inkább egy 1.5-ös vagy 1.6-os motort és nem lesznek ilyen problémáid. Könnyebben és jobban tuningolható, valamint élettartamban is felülmúlja a zsugort. De te tudod...
2013. ápr. 28. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már azóta megépítettük egy baltásított főtengellyel meg el is adtuk szóval nem aktuális :)
2013. ápr. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Mozog a főtengely. Simson s51 mi a baja?

Egy olyan gondom van hogy minden irányba mozog a főtengelyem ki be jobbra balra föl le az mi okozhatja csapágy? Ha csapágy kell milyen márkájút vegyek? 6204 c3 FAg az jó?

Hogyan rakjam vissza simsonomba (s50) a dugattyú csapszeghez való 2db hézagoló lemezt?

Most vettem simsonomra egy 60/2-es hengert és vissza szeretném tenni a dugattyúd csak nem tudom hogy hogyan és pontossan hova! előre is köszönöm!

Hol lehet venni dugatyu gyürű szorito szalagot?

Jo minoségű érdekelne! Ojan hejröl kelene ahol Serbiába kiszálitják vagy nagyon örűlnék ha Serbiai oldal tanálnátok!

Ha 1 derbi senda 70 ccm akkor ki kell cserélni mégvalamit a dugattyún kívűl?

úgyértem hogy a gyári főtengely meg kuplunk bírja a 70ccm es hengert?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!